Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, hogy ne nyűglőd...

Mit csináljak, hogy ne nyűglődjön napközben a babám?

Figyelt kérdés
5 hós a lányom és iszonyú nehéz napközben lefoglalni. 5 perc alatt megún mindent, kézben sem igazán van el. Néha már nincs ötletem, hogy mit csinálhatnék. Nem az a baj, hogy foglalkozni kell vele, csak az, hogy állandóan nyafog. Nem akarom kézhez szoktatni nagyon, de a játszószőnyegen nagyon rövid ideig van el. Ha csak wc-re szaladok el, már eltörik a mécses. Lusta is egy kicsit, bár már megfordult, de esze ágában sincs gyakorolgatni. Ha nem ér el valamit, rövid időn belül feladja és dühös lesz. Elrontottam valamit? Hogyan korrigálhatnám?
2008. dec. 21. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
játékokkal, úőjakkal, pihenőszék, habtapi, játékok, plussz járóka...hozzá fog szokni h mindig ölben van s nem fog tudni egyedül játszani...akkor neked még nehezebb lesz
2008. dec. 21. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Vegyel neki jarokat, es vegyel bele akar hasznaltan is jatekokat. Tedd ugy a jarokat, hogy tegedet mindig lasson. Szoktasd hozza, nekunk is volt.
2008. dec. 21. 22:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Akkor hagyjam sírni...? Mert így sem játszik egyedül, hanem velem!
2008. dec. 21. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne szoktasd ölbe ha már eddig nem tetted. Nekem szeret kukucskát játszani. A pelust ráteszem a fejére és óvatosan lehúzom róla és mondom neki kukucs. Vagy elbújok az ajtó mögé és onnan jövök elő és mondom, hogy kukucs. Az elektromos hintába is el van egy ideig. A fisher prices-et nagyon tudom ajánlani bár drága és elég hamar kinövik. Bébi hordóba is be szoktam tenni és viszem magammal pl: ha fürödni megyek.De szerintem ki fogja nőni ez egy ilyen időszak náluk. Az enyém is csinálta ezt. nekem a játszószőnyeget kifejezetten utálta. Vettem a földre a játszószivacsot 2 csomaggal azon viszont szeret lenni és ott jobban gyakorolta a forgást és nem is olyan drága.
2008. dec. 22. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!