Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtok az autóban klímát...

Használtok az autóban klímát a babával?

Figyelt kérdés
Eddig nem hasznaltuk, de nem is mentünk hosszabb útra. Ha nagyon meleg van sírt az autóban mindig. Kedden indulunk Németországból haza. Nem fogjuk bírni klíma nélkül egész úton. Valami tipp? Minden jó tanácsot szívesen fogadok az úttal kapcsolatban. 4 és fél hónapos.
2022. aug. 20. 21:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Igen, használunk
2022. aug. 20. 21:28
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
Mi is használtuk amikor baba volt a lányom. Hátra nem annyira jött, és nyilván ésszel csináltuk .
2022. aug. 20. 21:30
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem, majd inkább teleizzadom a bőrülést. Naná, hogy használtam.
2022. aug. 20. 21:30
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Mi használunk, máskülönben megpusztulnánk a kocsiban. Így is beizzad az ülésbe a gyerek, ha hosszabb útra megyünk ebben a melegben. Persze nem a gyerekre veretjük a klímát, meg hát a miénk nem egy atomerőmű, szóval nem 19 fok van az autóban.
2022. aug. 20. 21:32
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Igen, használunk. 25 fokra van állítva, hátra amúgy sem dől olyan drasztikusan. Anélkül szerintem sokkal jobban szenvedne.
2022. aug. 20. 21:44
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Persze

Normàlisan

Nem rà fújva

2022. aug. 20. 21:55
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Engem megnyugtatatott a tudat, hogy extrán ki lett takarítva és persze, hogy használtuk, hátul leszoktam kapcsolni a levegőztetőt így hátra közvetlenül nem is megy. Illetve csak 25 fokra van állítva, ha ugy érzem betakarom picit. Gondolom egy párszor megálltok mindig azt nézd meg, hogy le ne izzadjon. Nekünk mindig se perc alatt beizzad a háta az ülésbe.
2022. aug. 20. 22:01
 8/13 anonim ***** válasza:
97%

Igen.

Minden évben ki van takarítva és a legkisebb fokozaton használjuk.

Eddig baj nem volt belőle. Két éves a kisfiam.

2022. aug. 20. 22:05
 9/13 anonim ***** válasza:
97%

Ha nem klímáznál az ablakot kéne lehúzni, az sem jobb, sőt...

Nálunk a férjem elvitte mindkét autót valami spéci szupertisztításra klímaügyileg, és használjuk is. A gyerekre nem megy közvetlenül.

2022. aug. 20. 22:15
 10/13 anonim ***** válasza:
95%

Igen, használunk az autóban is itthon is.

Írod is hogy sír a meleg miatt

Akkor ha nem muszály, akkor miért szenvedtessem.

2022. aug. 20. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!