Akik még a baba előtt,úgy aludtak el, hogy a tv mindig szólt,miután megszületett a baba és veletek egy szobába aludt,ugyanúgy ment a tv,vagy kikapcsoltátok?
Kikapcsoltuk
Végül mi is leszoktunk erről és simán elalszunk
Kikapcsoltam, eleinte azért mert örültem ha alhattam.
Mikor már nagyobbacska volt felkelt rá, ha a fényre nem a hangra, na úgy meg felesleges ha csöndbe kell nézni.
Őt leraktam, majd kint a nappaliban tévéztünk.
Ha meglesz a baba,még a szomszédban is ki fogod kapcsoltatni a tévét,mert alig várod majd hogy elaludjon, és utána fel ne ébredjen.
Nem tévé, hanem lámpafény van az én sztorimban.
40 évesen szültem,és előtte én 40 évig lámpafénynél aludtam annyira féltem a sötétben(szellemektől, stb).
Na, mióta gyerekem van, vaksötétben megcsinálok/megtalálok bármit,csak a gyerek fel ne ébredjen.
Leszoktam róla. Bármit, csak aludjon.. :D
Amúgy a nappaliban tévézünk a férjemmel. Hamarosan átköltöztetjük a babát a saját szobájába, de a tévét lehet, hogy ezután sem visszük már be a hálónkba, egészen megszoktam anélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!