Nextmoon kérdése:
A kislányom 3 hónapos, és észrevettem hogy, a térde elkezdett "kattogni" ez egy kicsit ijesztő mivel nagyon hangos és folyamatos mikor a lábaival kapálozik,nem tudodm volte valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Nagyon vegyes dolgokat találtam erről, van ahol azt írja normális és, hogy kinövi de olyant is olvastam ahol már műtét is szoba jön. Ezért nagyon érdekel hátha volt valaki hasonló helyzetben, előre is köszönöm a válaszokat2022. aug. 16. 21:31
1/5 anonim válasza:
Nálunk volt kattogás egy ideig.Semmi baja, nem kellett műtét, szóba sem került.Azt mondta a gyerekorvos, védőnő hogy normális és tényleg kinőtte.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, nagyon örülök hogy írtál, megnyugodtam :)
2022. aug. 16. 22:09
3/5 anonim válasza:
Nincs mit :-) És tényleg ne parazz, nálunk kb az egész gyerek recsegett,ropogott.Ahogy felvettem kb mindene :-)
4/5 anonim válasza:
Nàlunk is volt kattogás csak nem
a térde, hanem a kar,váll rész. Nála is elmúlott, nekem is ijesztő volt előszőr. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon megnyugtató:)
2022. aug. 17. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!