Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amelyik ruhaméretnél befejezté...

Amelyik ruhaméretnél befejeztétek a pelusos időszakot, azt még meddig tudtátok használni pelus nélkül, szobatisztán?

Figyelt kérdés
Remélem értitek, máshogy nem tudtam megfogalmazni.
2010. szept. 23. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én lányom 22,5 hónaposan lett éjjel-nappal szobatiszta. Akkor 86-os ruhákat hordott. Miután lekerült a pelus, újra jók lettek rá a 80-as nadrágok is. Most lesz 25 hónapos és még mindig így van, pedig 1 hónapja 88 cm-nek mérték és a súlya se kicsi, 14,5 kiló...
2010. szept. 23. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Értem a kérdésedet,ha lekerül a pelenka azok a ruhák amiket hord nagyobbak lesznek rá,mert nincs ami felfogja.

Nekem még pelusos a gyerek de barátnőm 2 fiánál átlag 6-8 hóig tudták a gyerekek hordani,Persze ez függ attól myelyik baba hogy nő.

2010. szept. 23. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Amíg hosszra ki nem nőtte, mert ugye derékban jó volt, csak megnőtt a gyerek de pl. Az előző méretet elővettem, és a fari 92- es gatyái nyáron jók voltak halásznadrágnak, hajtottam a szárán egyet, és divatos lett:)
2010. szept. 24. 07:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!