Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adható napozó egy 2-3 hetes...

Adható napozó egy 2-3 hetes babára kintre?

Figyelt kérdés
Ajándékba venném, egy kinti eseményre, ahová hozzák a babát is. Ráadható, vagy jobban óvni kell a bőrét?
2022. aug. 14. 22:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy időjárás előrejelzést mindenképp nézz. Olyan bolond időjárás van mostanában, egyik nap 40 fok, másik nap szakadó eső (bár gondolom ebben au esetben nem kültéri lesz). Illetve ha keresztelő lesz, akkor viszont templomba is illő ruhát válassz.
2022. aug. 15. 12:47
 22/24 A kérdező kommentje:

19-20: a hideg kéz és láb nem függ össze azzal, hogy fázik e a baba vagy sem :)

nem keresztelő, a templomba amúgy sem vennék napozót, ott azért hűvös van.

2022. aug. 15. 12:56
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

22, kérdező, én nagyon jól tudom, hogy a rossz vérkeringés miatt hideg sokszor a babák keze lába, ez csak az általános leírásához tartozott, de örülök hogy sikerült kiemelni a lényeget és lepontozni. Ha most idetennék egy képet arról a babáról, meg az enyémről összehasonlításképp, eszedbe se jutna napozóba öltöztetni, míg az enyémet simán.

De bocs már hogy javaslom számításba venni azt, hogy milyenféle az az újszülött.

2022. aug. 15. 13:21
 24/24 A kérdező kommentje:
nem én pontoztalak le. egyébként köszönöm a válaszokat, mindenkinek:)
2022. aug. 15. 13:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!