Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adható napozó egy 2-3 hetes...

Adható napozó egy 2-3 hetes babára kintre?

Figyelt kérdés
Ajándékba venném, egy kinti eseményre, ahová hozzák a babát is. Ráadható, vagy jobban óvni kell a bőrét?
2022. aug. 14. 22:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
25%

65%-os lepontozó szerint mi a normális.

Ráadni a picire a ki tudja hol és hogyan tárolt ruhát amit ki tudja, hogy mennyien taperoltak össze!

Sok eszed nem lehet!

2022. aug. 15. 00:59
 12/24 A kérdező kommentje:
most nézem, kissé félreérthető amit írtam. nem azonnali átöltöztetéssel, hanem az esemény előtt kapnák meg, anyukának van idő kimosni :)
2022. aug. 15. 02:00
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb lenne az érintett anyukát megkérdezni, hogy ráadná-e a kiszemelt ruhát a babára vagy nem. Aztán, hogy az eseményre abban vagy egy sima bodyban viszi, az az ő dolga. Mi itt látatlanban nem tudjuk, mit tart helyesnek.
2022. aug. 15. 04:28
 14/24 anonim ***** válasza:
91%

Ne akarj eseményre kötelezően feladandó holmit adni ajándékba.

Lehet, hogy nem tetszik a szülőknek, vagy nem tartják megfelelőnek. Nem szokás kikötni, hogy ezt hol kell használni, ajándék, a sorsáról a továbbiakban nem te döntesz.

2022. aug. 15. 05:52
 15/24 anonim ***** válasza:
79%
Én biztosan nem örültem volna olyan ajándéknak, amibe "kötelezően" bele kell öltözteni a gyerekem. Főleg nem eseményre abba vinni. Hadd döntse el az anyuka, hogy mit ad rá.
2022. aug. 15. 07:48
 16/24 anonim ***** válasza:
66%
Nekem se mondja meg senki mit adjak a gyerekemre 😃 ne ezért add.
2022. aug. 15. 11:48
 17/24 anonim ***** válasza:
68%

Kötelezően hordandónak szánt ajándékot ne adj. Ha ünnepi esemény van, anyuka már biztos tudja mit fog a kicsire adni, meg egyébként is, had válasszák ki a szülők. Csak úgy ajandéknak oké.

Én csak úgy adtam rá ilyen picire ruhát, hogy külön mosva, az erre vett mosószerrel mosva 60 fokon mostam, minden oldalát vasaltam kívül belül, nekem ez volt a heppem. Anyukának is lehet van valami hasonló, vagy allergiás is lehet a kicsi.

Egyszer adtam újszülöttnek mosott, vasalt ruhát és törölközőt, mikor kifejezetten megkért rá sógornőm hogy küldjem be a kórházba a koraszülött babajának. Ő tudta hogy így mosok, az övékét akkor is sterilizalt, zárható zacskóban küldtem.

2022. aug. 15. 12:21
 18/24 A kérdező kommentje:
egyeztetve van, hogy én adom ajándékba az akkorra szánt ruhát, rám van bízva hogy mi az. ezért kérdeztem, hogy ráadható e egy napozó kintre, anyuka elfoglalt, nem akarom zaklatni, plusz első gyerek, gyanítom ő se tudja
2022. aug. 15. 12:32
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Na ez így mindjárt más.

Szerintem jó a napozó, amennyiben árnyékban lesz a gyerek, de egyébként is legyen árnyékban. Nem lenne életszerű ilyen melegben bebugyolálni.

2022. aug. 15. 12:35
 20/24 anonim ***** válasza:
67%

#19 vagyok... meggondolva ez függ attól, hogy milyen baba.

Az én fiam majd 4 kilós, masszív baba volt, rá simán adtam volna csak napozót, tesóm kislánya viszont olyan volt mint egy vékony kiscica, pici, sovány, jeges kezekkel és lábakkal, fele akkora mint a fiam. Na rá tuti adtam volna rendesebb ruhát.

2022. aug. 15. 12:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!