Nyaralás másfél évessel?
Figyelt kérdés
Ha nyaralni mentetek másfél éves gyerkőccel, hogy viselte a délutáni/esti alvást? Mi holnap indulunk pár napra a Balatonra a kislányunkkal. Kicsit "félek" előre, hogy az új hely miatt nem fog úgy aludni/elaludni, nekem ez az alvás dolog mindig is kicsit stresszes volt, ráparázok, sokszor feleslegesen. Igazából ha belegondolok, úgyis aludni fog... 😁 Valahogy, valamikor 😂 nálatok hogy volt? Hogy ment?2022. aug. 14. 12:56
11/14 anonim válasza:
A nagyobb 1,5 éves korában ugyanúgy csináltunk, mimt otthon. Visszamentünk a szállásra és ott töltöttük a délutánt.
A kisebb 1,5 éves korában rugalmasabban kezeltük. Máshogy nehéz lett volna, mert a nagyobb már nem aludt. Így a kicsi sokszor a strandon aludt az árnyékban.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megpróbálom ahogy írjátok is, spontán lenni, lesz ami lesz. :)
2022. aug. 14. 21:14
13/14 anonim válasza:
Én is paráztam, mert a lányom nagyon háklis, csak ágyban alszik, félhomály. Aztán a nyaraláson arra figyeltünk, hogy az időpont legyen betartva, meglegyen ugyanaz a rutin, mint itthon, végül is simán ment. Félhomály nem volt, mert nem voltak sötétítőfüggönyök, úgyhogy pokrócokat aggattam oda, ahová tudtam, első nap kicsit nézelődött, meg szenvedett, de aztán simán megszokta.
14/14 anonim válasza:
Mi is most fogunk nyaralni menni a másfél évesünkkel Horvátországba. Ő sem jó alvó, mivel korán kel ezért korán is tudunk strandra menni, ebédre felmegyünk a szállásra, aztán délutáni szieszta, felébred, evés, aztán 3 körül újra strand-legalább is ez a terv. Mi is most nyáron próbáltunk pár napot,estét pl. Balcsin is tölteni, hogy szokja, illetve 1-2x ismerősnél esti grillezés. Vittük oda a bébiőrt és a járókáját, ugyanúgy megvolt az altatásos rutin, aztán ha elaludt kb 1 óra alatt, akkor kisunnyogtam a többiekhez. 1-2 órát kibírt ébredés nélkül, addig mi is szusszantunk barátokkal. Hozzáteszem itthon is rendszeresen ébred fogzás miatt, szóval nálunk ennél max jobb lehet.😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!