Hogyan csináljátok pépesre a rizst? (gyümölcsbe pl. )
Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 17:36
1/5 anonim válasza:
Nem másfél-2x-es vízzel főzöm, hanem többel (kb 3x-os mennyiség, így puhább, krémesebb lesz a megfőtt rizs, könnyebb turmixolni.
2/5 anonim válasza:
Én rizsliszttel szoktam főzni, mert a rizst én akárhogy turmixolom, mindig marad benne egy-két nagyobb darab. Vagy azt is csinálhatod, hogy veszel egy nagy szűrőt, és azon átöntöd. Én azt szoktam csinálni, ha valami keményebbet turmixolok pl. gesztenye. Biztos, ami biztos, ne maradjon benne semmi.
3/5 anonim válasza:
Ha nem akarsz a főzéssel, turmixolással bajlódni, lehet kapni azonnal oldódó (instant) rizspelyhet, amit csak hozzákeversz a gyümölcshöz, főzelékhez és készen is van. Ilyen pl. a Pille pehely (300 ft 25 dkg) vagy a Holle pelyhek, de azok nagyon drágák, vagy azt hiszem a Köllnnek is van ilyen pelyhe.
4/5 anonim válasza:
HIPP natúr rizspehely, Müllerben lehet kapni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ha instant rizset veszek nem lesz nagyon darabos tőle az étel, mert a kisfiam még csak 6 hós, és darabosat még nem evett.
2010. szept. 24. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!