3 hetes babával lagziba lehet menni?
Nem vinném lagziba. Biztos túlélné, de még annyira picike... Túl zajos, túl sok az inger, villogó fények, stb. Ráadásul emberek hada akarja látni, akarná kézbefogni, stb. Neki ez szenvedés, ráadásul még "alig van" immunrendszere, az egy hós oltásait sem kapta még meg. Neki egy megfázás, vagy egy egyszerű hányós vírus is kórházzal végződhet. Én nem tartom magamat abszolút paramaminak, de mi 3 hetes babával kihagytunk egy esküvőt emiatt. Csak a férjem ment el, mert ő volt az egyik tanú.
Nem vállaltam volna el úgy, hogy mindketten azok vagyunk... Már szülés előtt is lehet erre gondolni. Most hogy már ez van, a szertartás alatt odaadnám egy nagyinak (remélhetőleg szerepel a vendéglistán) a babát, majd utána hazamennénk. Ha a vacsora még csendes (nincs óbégató vőfély), akkor azon esetleg még udvariasságból maradnánk, a bulin már biztosan nem.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Úgy csinálom akkor hogy a lagzit kihagyuk. A mama dolog sajnos nem jön össze mivel külföldön vagyunk és baráti társaság lessz csak. De akkor rá bízom a ceremónia végéig az egyik barátnőmre.
Utolsó!!
Nem vagyok érthetetlen és épp ezért is írtam mert nem szeretnék rosszat a babámnak. Azt hogy nem sírós és nem tenné tönkre a ceremóniára írtam nem pedig azért mert minden áron el szeretném vinni a lagziba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!