Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes babával lagziba lehet...

3 hetes babával lagziba lehet menni?

Figyelt kérdés
Sajnos le mondta a dadusom és holnap van egy lagzink. Muszály elmennem mert én vagyok a tanú. De félek vinni a picit nem lessz semmi baja a hangos zenétől ha elviszem egy keveset a lagziba?

2022. aug. 12. 11:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Értsd már meg, hogy egy három hetes babának nem esküvőn a helye.
2022. aug. 12. 12:01
 12/16 anonim ***** válasza:
86%
Lemegy a szertartás, gratuláltok es hazamentek. Három hetes újszülött, semmilyen oltása nincs még a BCG-n kívül. Nem lehetsz ennyire felelőtlen.
2022. aug. 12. 12:08
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

Nem vinném lagziba. Biztos túlélné, de még annyira picike... Túl zajos, túl sok az inger, villogó fények, stb. Ráadásul emberek hada akarja látni, akarná kézbefogni, stb. Neki ez szenvedés, ráadásul még "alig van" immunrendszere, az egy hós oltásait sem kapta még meg. Neki egy megfázás, vagy egy egyszerű hányós vírus is kórházzal végződhet. Én nem tartom magamat abszolút paramaminak, de mi 3 hetes babával kihagytunk egy esküvőt emiatt. Csak a férjem ment el, mert ő volt az egyik tanú.

Nem vállaltam volna el úgy, hogy mindketten azok vagyunk... Már szülés előtt is lehet erre gondolni. Most hogy már ez van, a szertartás alatt odaadnám egy nagyinak (remélhetőleg szerepel a vendéglistán) a babát, majd utána hazamennénk. Ha a vacsora még csendes (nincs óbégató vőfély), akkor azon esetleg még udvariasságból maradnánk, a bulin már biztosan nem.

2022. aug. 12. 12:09
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
Ceremóniára igen, lagziba nem. Aláírnék, sok boldogságot és mennék haza. 3 hetest amúgy dadusra sem bíztam volna órákra, de ez én vagyok.
2022. aug. 12. 12:11
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Úgy csinálom akkor hogy a lagzit kihagyuk. A mama dolog sajnos nem jön össze mivel külföldön vagyunk és baráti társaság lessz csak. De akkor rá bízom a ceremónia végéig az egyik barátnőmre.

Utolsó!!

Nem vagyok érthetetlen és épp ezért is írtam mert nem szeretnék rosszat a babámnak. Azt hogy nem sírós és nem tenné tönkre a ceremóniára írtam nem pedig azért mert minden áron el szeretném vinni a lagziba.

2022. aug. 12. 12:11
 16/16 anonim ***** válasza:
71%
Á biztos hogy nem, nagyon kicsi még ahhoz. Meg neked sem kellene még erőltetned magad, nincs egy hónapja hogy szültél.
2022. aug. 12. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!