3 hetes babám sokat sír és tekereg, vajon hasfájás miatt?
Jesszusom. Túl van etetve.
Max 15 percig tartson egy etetés, és 3 óránként legyen 15 perc.
Igen, lehet.
Büfiztesd meg, ha kell várj 2,3 büfit, meg próbáld a pukikat kipréselni belőle.
Erre jó a csípőkőrzés, a jógából ismert boldog baba póz de nálunk pl az vált be ha kajakra feltoltam a lábát a feje fölé. Lehet egy kis tej ki fog jönni de a puki is ami bántja.
Szoptatás ál meg az első 4-6 hétben 15 percenként váltottam oldalt és kb napi 20 órát volt cicin (annyinak érződött)
Amit az első ír, az egy elavult baromság. Nehogy elhidd neki. Itt a 3 hetes növekedési ugrás, természetes, hogy állandóan mellen akar lenni. Így szaporítja a tejtermelést, hogy több legyen, mikor szükség lesz rá. Ne adj neki tápszert!
A pocakján segíthet a torna.
Na megint egy okos védőnő. Lehet ennyit cicin, ez az igény szerinti szoktatás. Mintha a mai védőnők egy régi tankönyvet használnának a 80-as évekből...
Először is minden baba egy adott időben sír,főleg este ezzel nem lehet sokat kezdeni csak túlélesre játszhatsz.
Ami bevalik az az hogy megeteted egyik ciciből aztán megbüfizteted utána jöhet a másik cici. Időkorlát nincs, addig eszik és annyit amennyi jólesik. Ezen kívül sokat segített nekem a hordozó, magadhoz kötöd és megnyugszik,közben ringatod,sétálgatsz. Ha nagyon problémás akkor fent említett lábfelemeles és bicigliztetés (mint a bicajnál pedál tekerő mozdulatokat végzel a lábával) segíthet.
Ne etesd időre és ne 3 óránként. Komolyan kötelező szoptatási tanácsadás tanfolyamra küldeném a védőnőket.
Az én 3 hetes babám is ugyanezt csinálja, én betudtam növekedési ugrásnak. Napközben gyakorlatilag állandóan cicin volt az elmúlt három napban, napközben és tegnapelőtt éjszaka is igényelte állandóan. Igyekeztem mellette fejni is, egy-egy adagot sikerült csak egy nap alatt. Az eredmény az, hogy iszonyatosan bedurrantak a cicijeim, az eddigiekhez képest hirtelen nagyon sok tejem lett már tegnap estére. A babám pedig hatalmasat aludt ma éjszaka, úgyhogy úgy tűnik túléltük. :)
Ne adj neki tápszert, így tudja beállítani a kereslet-kínálatot, mégha kényelmetlen is nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!