Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem alussza végig az...

Miért nem alussza végig az éjszakát?

Figyelt kérdés

6,5 hós kisfiam 2 hónapja nem alussza végig az éjszakát. 4 óránként felébred, enni kér. Elég nagy a súlya,(9,5 kg és 73 cm) anyatejes és tápszeres is. Vettem neki Jó éjszakát kiegészítő tápszert is, de ugyanúgy fenn van. Baj hogy eszik éjjel is?

Mit tehetnék h ne ébredjen fel?

2008. dec. 21. 14:55
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ha napközben eleget eszik, akkor valószínűleg megszokásból ébred fel. Nálunk is így volt. Drasztikus megoldás után (ha felébredt, csak halkan beszéltem hozzá, és néha mentem be), szépen visszaaludt. A második napon már csak megébredt, azóta gyönyörűen alszik. Néha-néha felébred, de van, hogy be sem kell mennem hozzá. Amíg nem jöttem rá, addig én is etettem (szopi), persze elfogadta a plusz kaját a kis ravasz... :)
2008. dec. 21. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!