Ki jön a füléből a babaolaj?
Sziasztok. 2 hónapos babámnak véletlenül a fülére borult a babaolaj, az lenne a kérdésem, hogy ha a hallojarataba folyt volna esetleg, akkor ki folyik neki magátol, okozhat-e gondot, vigyem el orvoshoz? Az eset úgy történt hogy előjött nála a koszmo, és próbáltam olajjal be kenni a fejét, hogy le szedjem, de nagyon aktív lett a kis kezeivel, es nem akartam hogy a kezei olajosak legyenek és a szájába vegye. Azt tudni kell még hogy hatalmas haja van, a feje tetején kb 4-5cm es ha a kezemet olajozom be, azzal eselytelen hogy a fejbőrét bekenjem. Emiatt picit csopogtettem a hajara ami lefolyt a fejboreig es utanna el oszlattam rajta, de megbillent a kezem es a fülére folyt. Egyböl át fordítottam, hogy a hallojaratba ne menjen, lehet nem is ment, de aggodok ha mégis akkor ki folyik-e magától.. Ezt azért írtam le, hogy ne gondoljatok olyan rossz anyának, nem szándékos volt, és tudom hogy ovatosabbnak kellett volna lennem. Egyébként nem fáj neki, nem is zavarja.
Köszönöm ha tudsz segíteni.
Sosem szedegettük a koszmót,párszor megmostam vele, és eltűnt neki, nem is jött elő többet.
Nyugodjál meg, semmi baja nem lesz.
+1 javaslat a babè koszmósamponra. Mi dm-ben vettük, de van patikában, brendonban is.
Nem kell kapargatni a fejét, csak mosod vele addig amíg koszmós. A mi babánknak is nagy a haja, ezért nem is álltam neki az olajozásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!