Használtok étkezési "babaolajat"?
Figyelt kérdés
vagy ha nem, mivel helyettesítitek? Gondolkozom érdemes-e rendelni, vagy jó a sima repce-napraforgó is. most 6 hós.2020. nov. 19. 18:14
1/15 anonim válasza:
Nem, sose használtam. Sima napraforgóolajjal és olivaolajjal főzök. Szörnyű, hogy már mindenből csinálnak "baba" változatot, csak, hogy eladják jó pénzért. Az olaj az olaj, nem lehet sokat cifrázni rajta.
2/15 anonim válasza:
Én sem. Nem is hallottam még ilyenről m
3/15 A kérdező kommentje:
hát azt olvasom róla épp, hogy pl a hozzátáplálás kezdete után napi 1 kiskanal ajanlott csak ugy etelbe keverve
2020. nov. 19. 18:25
4/15 anonim válasza:
Nem. Sima napraforgó olajat vagy olíva olajat használtam/használok
6/15 anonim válasza:
Bevallom, még nem hallottam róla, rákerestem a neten. Amit hirtelen találtam, 5 féle olaj egyenlő arányú keveréke, 250 ml 1.890 Ft.
Megnéztem az adott olajok árait, ugyanerre a mennyiségre vetítve 400 Ft alatt kihozható, és nem akciós árakat nézegettem, hanem kb az első találatokat.
8/15 anonim válasza:
Tovább keresgéltem, komolyan, ez vicc..
2200 Ft,
ÖSSZETEVŐK:repceolaj**50%, napraforgómag-olaj**45%, hidegen sajtolt kendermagolaj*5%. * Ellenőrzött biogazdaságból, ** Ellenőrzött biodinamikus gazdaságból.
Na jó, bio... De akkor is. :D
10/15 anonim válasza:
Igen, használtam. A pürébe kevertem mindig 1 kiskanállal. Müllerben vettem, kb 1000Ft volt, kitartott az egész pürés időszakban 1 üveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!