Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem eszik? Megőrülök...

Miért nem eszik? Megőrülök már, segitenétek?

Figyelt kérdés
6 hos és egyszerűen kifesziti magát, ha meg akarom etetni.Tápszeres, de adok már neki főzit és gyümölcspépet is,ezeket általában meg is eszi.De ha tápot adok, küzdelem az evés, van hogy kétszer sikerül beletukmálnom egy nap 100-120ml-t
2010. szept. 23. 09:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Adj neki a tápszer helyett mást!
2010. szept. 23. 09:43
 2/7 A kérdező kommentje:
De nem azt szajkozzák, hogy 1 éves korig a tej legyen a fő kajájuk?Ha mást adok akkor csak kb 120ml táp lesz benne egész nap,nem lesz ettől baja?
2010. szept. 23. 09:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbálj más fajtát, ha az sem megy, akkor ne erőltesd. Nem lesz baja, ha odafigyelsz a kalciumra az étrendjében.
2010. szept. 23. 09:53
 4/7 anonim ***** válasza:

kedves anyuka!!

ne aggódj!próbálj meg másféle tápszereket és ha azokat sem eszi az se katasztrófa.

az én lányom 2 és fél koráig szopizott utána kb másfél -két hóig még tápszert evett.és azután hiába tömtem volna a szájába nem kellett neki,pedig én is kipróbáltam másféle tápszereket is.szóval 4 és fél hós volt amikor nem volt más választásom minthogy hozzátápláljam.

nálunk minden gyorsabban ment mint másoknál,mert muszáj volt!egy évesen már mindent evett ,abból is amit mi ettünk csak megfelelőformában és fűszerezéssel.

már 20 hós a kislányom és semmi baja a korai hozzátáplálás miatt.

tényleg nincs baj csak figyelj a vitamin és ásványi anyag bevitelre,sok gyümölcs,zöldség,husi.és beszélj a dokival hogy írjon fel nektek vitamint.

de szerintem a tápszerrel lesz gond.mert ahogy írtad mást meg megeszik.hát azért mert a tápszernek nagyon rossz íze van és így hogy ő már mást is eszik tudja hogy attól van finomabb és azért nem eszi meg.

sok sikert!

24N

2010. szept. 23. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is adj másmilyent. Vannak már ízesített tápszerek is. Hátha csak unalmas már neki.

Mi is tápszeresek vagyunk, de nekünk már nem a tápszer a fő étkezésünk. Csak 2szer eszik reggel és este, meg néha ha éjjel megébred és a tea nem elég neki. 7 hós baba anyukája

2010. szept. 23. 10:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Tápszerváltás egyértelműen!!!
2010. szept. 23. 12:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Küszönöm a gyors válaszokat,megprobálok mindent.
2010. szept. 23. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!