Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak a kisbabája is csinálja...

Másnak a kisbabája is csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A szituáció: leteszem aludni (nappal vagy éjszaka), mire egy kis idő múlva azt hallom, hogy mintha sírba, de csak 2-3 másodpercig. Vagy mintha megijjedne valamitől és felriad, miközben úgymond felkiállt. Alszik eközben folyamatosan, csak nem nyugodtan (persze nyugodtan is szokott, általánosságban véve), ma reggel is párszor azt hittem fent van, erre le volt hunyva a szemcséje, csak "nyüszögött", mire felálltam az ágyról és odahajoltam, már csend volt, ami kb. 5 másodperc. Egy ideig külön aludtam a babával, most próbálkozunk hárman együtt (egy szobában), de a férjem szinte folyamatosan fent volt, mivel a kicsi egész éjjel hangokat adott ki. Így mivel fent volt, a szoptatáson kívül minden meg is csinált, de ugye munka mellett nem lehet mindig az, hogy fent van éjjel. Illetve a pici úgymond szortyog is (ami gyakori pici babánál), de ugye fel-fel ébred a saját szortyogására.

Nemrég is így felsírt, odaszaladtam és hallottam, hogy szellentett. A pocija miatt van ez? Álmodik? Vagy úgy minden? Épp mikor mi?

2022. aug. 2. 15:10
 1/6 A kérdező kommentje:
3 hetes múlott a kicsi.
2022. aug. 2. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
20%
Valószínűleg fáj a hasa.
2022. aug. 2. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Minden kisbaba ezt csinálja. Hagyd az ágyában és csak

jakkor vedd fel.ha teljesen felébred.

2022. aug. 2. 15:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak sajnálom szegényt, én is rendszeresen felriadok, bár az utóbbi pár napban jobb. Sosem tudom, hogy fent van, vagy nincsen. Az elején felvettem, mostmár várok egy kicsit. Általában felkelek az ágyból és nézem, hogy fel is ébredt e.
2022. aug. 2. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:
moro reflex
2022. aug. 2. 23:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Idegrendszere is éretlen, e miatt is sirdogálnak olykor-olykor. Még iszonyat pici, így Moro-reflexre tippelek én is.

[link]

[link]

A hasfájást meg hidd el, fel fogod ismerni. Az folyamatos, ébren töltött idő lesz...(Remélem nem tapasztalod meg)

Hagyd aludni, ne keltsd fel :)

2022. aug. 3. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!