Másnak a kisbabája is csinálja ezt?
Sziasztok! A szituáció: leteszem aludni (nappal vagy éjszaka), mire egy kis idő múlva azt hallom, hogy mintha sírba, de csak 2-3 másodpercig. Vagy mintha megijjedne valamitől és felriad, miközben úgymond felkiállt. Alszik eközben folyamatosan, csak nem nyugodtan (persze nyugodtan is szokott, általánosságban véve), ma reggel is párszor azt hittem fent van, erre le volt hunyva a szemcséje, csak "nyüszögött", mire felálltam az ágyról és odahajoltam, már csend volt, ami kb. 5 másodperc. Egy ideig külön aludtam a babával, most próbálkozunk hárman együtt (egy szobában), de a férjem szinte folyamatosan fent volt, mivel a kicsi egész éjjel hangokat adott ki. Így mivel fent volt, a szoptatáson kívül minden meg is csinált, de ugye munka mellett nem lehet mindig az, hogy fent van éjjel. Illetve a pici úgymond szortyog is (ami gyakori pici babánál), de ugye fel-fel ébred a saját szortyogására.
Nemrég is így felsírt, odaszaladtam és hallottam, hogy szellentett. A pocija miatt van ez? Álmodik? Vagy úgy minden? Épp mikor mi?
Minden kisbaba ezt csinálja. Hagyd az ágyában és csak
jakkor vedd fel.ha teljesen felébred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!