Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szerveztek programokat a...

Hogy szerveztek programokat a babátokkal?

Figyelt kérdés
Kezdő anyuka vagyok, 2,5 hónapos a babánk. Voltunk már pár helyen, de nekem mindig nagy stressz az elindulás és közben is, hogy ne ordítsa végig. Titeket nem frusztrál, hogy mondjuk végig ordít egy sétát, vagy egy autóutat? Nem éreztétek rosszul magatokat tőle? Nekem olyan "kudarc" szerű élmények ezek.
2022. júl. 31. 22:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én az autó úttal nem tudok mit kezdeni. Utálja. Az elején mindig megálltam, peluscsere, etetés, vigasztalás, stb… de ahogy elindultunk ordított tovább. Aztán elengedtem, mert akkor nem jutunk előre. Idővel jobb lett. Már csak néha sír a kocsiban (5hónapos). Ezen kívül eddig nindent sikerült megoldani. A táskámban mindig van szoptatós kendő, így bármikor tudok etetni. Pelust is szinte bárhol ki tudom cserélni. Mindig úgy indulok el, hogy legyen nálam minden. Pelenka, textil pelenka, víz, törlőkendő, váltóruha, sapka. A babakocsiban van esővédő, napellenző. Aztán majd lesz valahogy. Megpróbálok mindent megoldani. Az meg szerintem mindenkivel előfordul, hogy tolod a babakocsit, a gyerek meg sír. Ilyenkor megpróbálok mindent: pelus, kaja, stb, ha nem használ, akkor megpróbálok minél hamarabb odaérni, ahová megyünk. De egyszer egy ilyen sírás közepette csak úgy hasrafordítottam a mózesban és csöndben maradt, majd elaludt. Akkor jöttem rá, hogy ő így szeret utazni. Próbálgatni kell mindent, majd alakul. De én megőrülnék a négy fal között egész nap.
2022. aug. 1. 11:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Én is megőrülnék, megyünk is mindennap valahova, de inkább csak elugrunk boltba, vagy sétálunk egyet valahol. Úgy alakítom, hogy evés előtt minden elő legyen készítve, pelus csere, az a ruha legyen rajta, amiben megyünk. Megszoptatom, becsapom a hordozóba, vagy a mózesbe és már indulunk is kb. rohamléptekben. Ilyenkor tudom, hogy van kb. egy nyugis óránk mielőtt nyűglődni kezdene, de azért ez is megdőlt már párszor. Pl. ha megáll a babakocsi, rögtön sírni kezd. Igyekszem majd lazulni ebben és bátran be is ülni ide-oda vele.
2022. aug. 1. 16:30
 13/13 A kérdező kommentje:

Jót tettek a válaszaitok.

Ma a gyerekorvostól hazáig sírt a kislányom a babakocsiban és abszolút nem zavartattam magam. Csekkoltam a pelust, nincs-e melege, tudtam, hogy éhes még nem lehet, vagyis rendben van... Sír, hát sír, istenem. Nem érdekelt ki mit szól, bár a boltot így már kihagytuk inkább. Lassan csak szerzek egy kis önbizalmat. :)

2022. aug. 2. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!