Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szerveztek programokat a...

Hogy szerveztek programokat a babátokkal?

Figyelt kérdés
Kezdő anyuka vagyok, 2,5 hónapos a babánk. Voltunk már pár helyen, de nekem mindig nagy stressz az elindulás és közben is, hogy ne ordítsa végig. Titeket nem frusztrál, hogy mondjuk végig ordít egy sétát, vagy egy autóutat? Nem éreztétek rosszul magatokat tőle? Nekem olyan "kudarc" szerű élmények ezek.
2022. júl. 31. 22:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Még nagyon kicsi, ez nem kudarc hanem a valós helyzet, még sírnak
2022. júl. 31. 22:16
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

Első gyereknél rettegtem tőle, hogy a gyerek sírni fog valahol. Mintha akkor bukás lenne az egész program, és rohannom kéne haza.

Jött a második gyerek, több gyakorlat, szélsőségesebb helyzeteket, és közben rájöttem, hogy a gyerekek sírnak. Pont. Nem dől össze a világ, ha sír valahol, nem kell hazaszaladni, ha sír valahol, sőt, kétségbe sem kell esni, mert ez természetes dolog. Nyugtasd meg, menjetek tovább. Hordozás sokat segít ebben nagyon. Megváltás.

De főleg engedd el a problémát. A babák sírnak.

2022. júl. 31. 22:23
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Ahogy irjak, a babak sirnak.

Nem kell felni, meg rohanni haza.

Mi par hetes koratol folyamatosan megyunk mindenhova, igeny szerint szoptatok barhol, o jokat alszik a babakocsiban.

Pelenkazni ekkora babat a babakocsiban is tudsz ha epp nincs pelenkazo helyiseg.

Minden ember latott mar babat, tudjak sir, attol, hhogy sir nem zarnak bortonbe gyerekkinzasert, baja sem lesz tole.

Csak legyel egy kicsit talpraesett, hogy ezt tanitsd neki is majd.

2022. júl. 31. 22:26
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Séta alatt magamra kötöm, ha sír. Attól megnyugszik.
2022. júl. 31. 22:33
 5/13 A kérdező kommentje:

Pontosan úgy élem meg, ahogy a 2-es az elején megfogalmazta. Mintha mindenki engem nézne milyen borzasztó gyerekkínzó vagyok én, hogy ilyen pici gyerekkel elindultam valahova.

Ráadásul van, hogy nem tudom megnyugtatni itthon sem, mert egyszerűen nem tudom mi a baja. A legnagyobb félelmem, hogy ez máshol is előfordul. Pedig annyira beülnék már egy cukrászdába mondjuk egy sütire vele napközben...

A pelenkázás megy a babakocsiban, volt már rá példa, ettől nem tartok. :)

2022. júl. 31. 22:39
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Menjel nyugodtan ! Ha sir kiveszed, ringatod, szoptatod, akarmi. ne foglalkozz mar massal, amugy meg mindenki latott mar kisbabat.
2022. júl. 31. 23:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele, ki néz. Vagy nincs gyerekük, vagy elfelejtették, hogy a babák bizony sírnak, és ez nem jó dolog.

Nekem eszembe sem jut bámulni, ha síró babát látok. Sőt, ha hisztiző kisgyereket, akkor sem.

2022. aug. 1. 07:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan vidd. A fiam is 2,5 hónapos, mi simán leülünk vele ebédelni egy teraszon akár. Ha sír, akkor kiveszi az ember és kész. Egyszer volt olyan is, hogy babakocsiban nem akart megmaradni, a férjem kivette, fogta kézben, én meg toltam az üres babakocsit. :D

Hidd el, a kutya nem fog megszólni érte, ha sír.

Valamelyik nap voltunk csípőszűrésen, ott jött egy baba, aki már befelé jövet is sírt. Aztán anyuka kivette, akkor is sírt. Aztán adott neki vizet, akkor is sírt. Aztán bementek, akkor is. Szóval megállás nélkül. De senki nem csinált ebből ügyet. Se a váróban, se a folyosón, sehol. Ez egy természetes dolog, hogy a babák sírnak.

2022. aug. 1. 07:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen voltam, úgy éreztem, hogy babaként az én gyerekem sír a világon a leghangosabban... aztán jött a dackorszak és bebizonyította, hogy amit babaként sírásnak gondoltam, az csak egércincogás a hisztis üvöltés mellett. :D

Szóval, menjetek nyugodtan, max kiveszed a babakocsiból és ringatod. Ne foglalkozz azzal, hogy más mit gondol rólatok.

2022. aug. 1. 09:40
 10/13 anonim ***** válasza:

Még pici, biztos lesz olyan, hogy nem otthon sír, ezen túl kell esni 😅

Engem is frusztrál és igyekszem elejét venni, de ha nagyon nem megy, elvonulunk kicsit kézben ringatva, vagy végső esetben haza indulunk 🤷‍♀️

2022. aug. 1. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!