Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cumizó babák anyukái, tudtátok...

Cumizó babák anyukái, tudtátok, hogy a beszéd beindulásának időszakában nem jó cumiztatni?

Figyelt kérdés
Ma mondta a védőnőm, hogy a hangképzésnél fontos, hogy ne legyen cumi a szájában.
2010. szept. 22. 19:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%

'kedves első, nem hozzád szólt a kérdés..'

tudtommal bárki válaszolhat bármelyik kérdésre...

2010. szept. 22. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:14

Ez milyen habos! Mi kulfoldon elunk ketnyelvu kornyezetben, a kisfiam napi 8 oraban angol nyelvet hall, de meg csak magyarul "beszelget", esetleg angolul parszot!

Egy ket eves gyerek meg az anyanyelvet sem beszeli, max. tanulja.

2010. szept. 23. 03:12
 13/15 anonim ***** válasza:
39%
Én nem tudtam ezt, de vajon ha az ujját szopja az mennyivel jobb? A kislányomnak nem kellett a cumi, de az ujját nem tudom kivenni a szájából.
2010. szept. 23. 08:00
 14/15 anonim ***** válasza:
11%
Tőlem 4 éves koromig csak nagy harcok árán lehetett elvenni a cumit. Mégis elég korán kezdtem beszélni, a hangokat jól képzem, nem lettem pösze.
2010. szept. 23. 09:14
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Kösz, hogy lepontoztál.
2010. szept. 27. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!