Cumizó babák anyukái, tudtátok, hogy a beszéd beindulásának időszakában nem jó cumiztatni?
Figyelt kérdés
Ma mondta a védőnőm, hogy a hangképzésnél fontos, hogy ne legyen cumi a szájában.2010. szept. 22. 19:03
1/15 anonim válasza:
ez az egyik oka, hogy nem cumiztatom
2/15 anonim válasza:
hát biztos így van,de hála nekünk csak alváshoz kell,akkor meg ne beszéljen:)
3/15 A kérdező kommentje:
kedves első, nem hozzád szólt a kérdés..
2010. szept. 22. 19:27
4/15 anonim válasza:
Igen, erről én is hallottam már. Most 15 hónapos a kisfiam, mostanában már csak alváshoz kapja meg a cumit, meg amúgy is szeretném leszoktatni róla mire bölcsibe megy.
5/15 anonim válasza:
Tudtam.Soha nem is kapta meg napközben,csak alváshoz,este és délután.
6/15 anonim válasza:
Egyértelmű. Rossz ilyen gyerekeket látni az orvosi váróban. :-( Játszik, de nem beszél, mert cumival van tele a szája, ha kell, ha nem. Igen, tudtam. Ezért csak altatáshoz és megnyugtatásul használjuk. A kisfiam egyébként ki is köpi, amikor napközben játszik.
7/15 anonim válasza:
Én nem hiszek ebben, kiveszi a cumit ha mondani akar valamit, pedig csak halandzsázik de rengeteget be nem áll a szája, hozzá még mutogat és arcokat vág mintha értenèm!
6 èves koromig cumiztam, de 2 èves koromban már 2 nyelven beszéltem.
8/15 anonim válasza:
Enyém sosem látott cumit, mégsem beszél:((( 20 hónapos.
9/15 anonim válasza:
szerintem hülyeség. a fiam 28 hónapos, mondatokban, tisztán beszél. mikor beszélni tanult, kivette a szájából, hha mondani akart vmit. (ha elkérte a cumiját, akkor megkapta, persze nem lógott egész nap a szájában, de nem kellett érte sírnia sohasem.)
10/15 anonim válasza:
az enyém 21 hónapos, gyönyörűen beszél, mondókázik, csak az f betű problémás, de semmi más, másfél éves korában kezdett beszélni, és a kezdetek óta nagy cumis, mégsem volt ebből probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!