2 hónapos múlt a pici fiam, áttérjünk már a 3 lyukú cumira vagy még korai?
Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 15:22
1/6 anonim válasza:
Szerintem még várj egy picit. Ha látod, hogy nehezen tudja szívni, akkor válts.
2/6 anonim válasza:
a fiam 6 hónaposan is a 0+ cumit használja és 10 perc alatt issza meg a 200 ml tejet. még korai a nagyobb.
3/6 anonim válasza:
Mi 6 hónaposan kezdtük a 3 lyukút. De az aventes 3 lyukun nem ment átt a 2-es tápszer, így variábilis lett. A teát avent 3 lyukuval issza. Szerintem nektek elég még bőven a 2-es.
4/6 A kérdező kommentje:
mi is aventosok vagyunk, de akkor mért van ráírva h 3plusz?
2010. szept. 22. 15:41
5/6 anonim válasza:
Babától függ h mikorra fogadja el.3 hó a legalsó határ.Ha előbb adod neki(és elfogadja) lehet h sok levegőt nyel majd,és fáj a hasa tőle.Az én fiam 11 hós és még most is csak majdhogynem az alap cumit fogadja el,bosszantó,de ez van..A másik fiamnak meg lukat kellett vágni rajta(a legnagyobbon is),mert üvölt ha nem jön úgy,ahogyan ő szeretné.
6/6 Nikcsi válasza:
Siman. A kisebbik fiamnal kb. ennyi idosen nekunk is valtanunk kellett, mert szo szerint leizzadt eves kozben, valamint nagyon elfaradt es mielott megette volna az adagjat bealudt. Aztan meg felora mulva sirva ebredt hogy meg ehes.
Probald meg, ha fulladozna tole, vagy folyik ki a szaja mellett akkor meg varj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!