Milyen márkájú popsi törlőt használtok?
Aham akkor mi is váltunk valami olcsóbbra!
Csak abból gondoltam hogy pamperst használtok anyukák mert a játszó téren nem hallok egyebet hogy így a pamers popsitörlő meg úgy a posi törlő!
Nekem ebből ez jött le hogy általában a pampers a legjobb popsitörlő!
Mi eddig a níveát használtunk de kipróbáltam már a pamperst is de nekem az annyira nem jött be!
én kimosom gépben a popsitörlőkendőt (neogranormon, de a többi is mosható párszor), használat előtt bevizezem természetesen meleg!!! vízzel. Miután lemosom a picit vele pumpás neogranormos sprayből fújok. Így nincs semmi tartósítószer!!!, de a fini illat és az ápolás megvan:)
De persze lehet helyettesíteni még olcsóbbal gyógyszertári napraforgó olajat, és azzal bekenni (ez a legtutibb érdekes mód, csak nincs semmi illata:(
Persze a kakisat nem mosom csak a pisist:)
Amúgy egymásba hajtva te is csinálhatsz házilag, az olajat sima vízzel összekevered és kész.
neogranormon vált be nálunk is, akciósan 700 ft a 2 csomag, egyébként 1 kerül ennyibe!
próbáltuk a Gabit is, most az volt akciós, az is bejött.
Pamperstől kipattogott a popsija, pedig pelusból meg csak ez vált be...
Szia!
Én is a DM-es Babylove törlőkendőt szoktam venni.
Jól bevált, szeretem :-)
Legutóbb, 2 hete a 4X80 db-os csomagot 1399 Ft-ért vettem (megnéztem a blokkon).
Még a Gabi popsitörlőt kedvelem nagyon, de azt én is csak akkor veszem, ha épp akciós ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!