Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érezzétek már úgy, hogy...

Érezzétek már úgy, hogy irigykedtek sőt szinte már haragudtok mindenkire, aki nem ebben a mókus kerékben van ?

Figyelt kérdés
Két gyerekem van. Két és fél éves és 2 hónaposak. Úgy érzem 0-24 más osztja be minden percemet, néha kapok persze szabadidőt, amikor meg tudjuk oldani, mert a férjem dolgozik és nincsenek a közelben rokonok. Azt érzem annyira fáradt vagyok , hogy egy két óra nem tölt már fel , nagyjából bármi "emberi tevékenység" aminek nincs köze gyerekhez, a képzeletemben elérhetetlen vágyakozás. Már azt is irigylem, aki egyedül tud enni...és haragszom kb mindenkire már. Ez biztosan nem jó irány, de nem látom hogy lehetne ebből kiszakadni, mert mint írtam az a kevéske idő, amit néha el tudok szakadni, egyszerűen nem ellensúlyozza...más is érezte így? Hogyan oldottátok meg?
2022. júl. 26. 11:16
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
87%

0%-on leszek, és rajtad sem segít, de:

Én ezért nem vállalok második gyereket. Láttam, mivel jár az első, franc se fog még jobban szenvedni.

2022. júl. 26. 11:27
 2/40 anonim ***** válasza:
80%
Akkor miért kellett még egy gyerek? Nem bántásból kérdezem , csak érdekel. Vagy miért nem vártatok egy kicsit vele? Nekem nem lesz mostanában másik , pont ezért mert nekem sincs segítségem.
2022. júl. 26. 11:35
 3/40 anonim ***** válasza:
40%
Nem! :) Ha szar is mindig arra gondolok, hogy csak ez az élet igazi értelme, és nem lennék Balin láblógatva boldogabb. Nyugi, majd jobb lesz minden, ahogy nőnek!
2022. júl. 26. 11:37
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
Azêrt a balin láblógatás meg a hulla fáradtság között vannak átmenetek.😆
2022. júl. 26. 11:41
 5/40 anonim ***** válasza:
28%
Van nyilván :) Ez csak azért jutott eszembe, mert egy szingli baràtnőm épp ott van. De kösz a lepontozást!
2022. júl. 26. 11:45
 6/40 anonim ***** válasza:
78%
Ezt ki kell bírni. Nemsokara jobb lesz. Amikor mar eljatszanak együtt, akkor fel fogsz lelegezni. Ugyanebben vagyok, kitartás! Nem erdemes masokat irigyelni, semmi nem lesz attól jobb, nekik mas problemáik vannak, amik neked nincsenek. Koncentralj azokra az egy-két orakra, várd mindig a következőt. Elvezd ki a gyerekek cuki pillanatait. Tenyleg jobb lesz nemsokara!
2022. júl. 26. 11:47
 7/40 anonim ***** válasza:
93%
Akkor titkon irigy vagy arra a szingli barátnőre, ha felhoztad.🙂
2022. júl. 26. 11:47
 8/40 anonim ***** válasza:
43%
7es, miért lennék irigy? A kérdés az volt, hogy irigy vagyok-e olyanra, akinek nincs gyereke. Egy ilyen ismerősöm van, nem vagyok rá irigy, de te biztos jobban tudod :(
2022. júl. 26. 11:51
 9/40 anonim ***** válasza:
40%
Na, én ezért használtam inkább az eszem a szaporodószervem helyett. Elnézve a sok mártírkodó anyukát a környezetemben is meg a neten, kössz, nem! Az a baj a gyerekvállalással, hogy miután megszületett, nem tudod elpasszolni máshová. Ez nem olyan, mint egy kutya, hogy ha megunod, keresen neki másik gazdit, vagy mint egy tárgy, hogy kidobod. És még a pénzedet is eltemeti.
2022. júl. 26. 11:57
 10/40 anonim ***** válasza:
72%
9es de azért a gyereknevelés témakörben töltöd az időd! Érdekes..
2022. júl. 26. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!