Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeles időben kivinnétek a...

Szeles időben kivinnétek a két hetes babátokat, aki megvan fázva?

Figyelt kérdés
2 hetes, de még nem volt kint, egyszer sem sétáltunk. Mikor a meleg, mikor mi jött közbe. Mit csináljak szerintetek? A férjem szerint vigyük, én bizonytalan vagyok. Nálunk 24 fok van jelenleg, csak a hülye szél...
2022. júl. 25. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
29%

hol fázott meg egyáltalán a 2 hetes baba?

egyértelműen nem vinném. nagyobb gyereket se viszek ki betegen.

2022. júl. 25. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Mitől fázott meg? A csecsemők szörcsögnek, úgy hangzik mintha meg lenne fázva, de ha kiszívod nem jön semmi. Nem erről van szó?
2022. júl. 25. 15:45
 3/8 A kérdező kommentje:
A védőnő volt náthás... Rá pár napra én, most pedig a kicsi. Mit tudok tenni? Olyan, mintha horkolna, nehezebben is alszik, mert zavarja, felébreszti magát. Szerencsére más panasza nincsen, nálam erősebb a nátha, de az nem számít. A kórházi orvos (ő a gyerekosztály vezetője) orrcseppet mondott, hogy használjunk, orrporszívóra nemet mondott.
2022. júl. 25. 15:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értem, hogy mit tudok tenni, hogy engem is nagyon idegesít a dolog, de ez már így van. Sajnos náthásan nem kapsz szabadságot, ugyanúgy dolgozni kell. És itt van az eredmény....
2022. júl. 25. 15:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak már idegesít ez a sok bent lét, ez sem egészséges, hogy nonstop a házban ülünk... Kit kérdezzek meg erről? Orvost?
2022. júl. 25. 15:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Na felhívtam a dokit inkább, biztos ami biztos, az mondta nyugodtan.
2022. júl. 25. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

24 fokban nyugodtan vidd ki.

A babakocsiba ne vágjon be a szél

Arra figyelj, hogy a levegő 24 fokos, a babakocsiban lehet 28-30 is!

( egyszer 19 fokban mértem nàla 26-ot.. mert nem értettem mi baja🙈)

2022. júl. 25. 16:15
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 Köszönöm szépen! Megvolt a séta, aludt végig! 😊
2022. júl. 25. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!