Kivinnétek 8 hónapos babátokat ebben a viharos szélben?
Ügyet kellene intéznem, de nagyon-nagyon fúj a szél és tanácstalan vagyok!!!
Előre köszönöm a válaszokat!
Kenguru,arccal felém,és jól bebugyolálva
ha muszáj,muszáj
Én a 14 hónaposomat se viszem ki.Nagyon nagy szél van! :( De ha halaszthatatlan dolgod van, akkor öltöztesd be jól, takard be kint(ne úgy, mint ha -20 fog lenne!!!), adj rá sapkát, és kend be a pofiját popsikrémmel és futás! :)
Végül is az a legfontosabb, hogy védd a fülét!
Az én fiam üvöltött ha szélben babakocsiztunk...
Ha muszáj menned, tedd rá a kocsira az esővédőt, az a széltől is véd. Nálunk legalábbis ez volt az egyetlen megoldás, ha szeles időben kellett kimennünk!
Sajnos nekünk is muszáj ma mennünk. Tegnap még reménykedtem, hogy ma jobb lesz, de nem így lett...
Én is a 2 lehetőségen gondolkozom, vagy babakocsi lábzsákkal (esővédőnk nincs) vagy kendő.
Kendőben észre se fogja venni a szelet, más kérdés, hogy nyolc hós baba nem biztos, hogy tűri az előre kötést, arccal anya felé (az enyémeket 5 hós koruktól csak a hátamra lehetett kötni, hogy nézelődhessenek).
A babakocsiban elég szélvédetten lehet a babód, szerintem nem lesz gond, ha kiviszed. Az enyémek már nagyobbak, de ha ekkorkák lennének is, biztosan kivinném, főleg, ha halaszthatatlan az intéznivaló.
Nyugodtan vidd ki, ahogy írják, esővédőt érdemes feltenni, az én kocsimat két oldalról is be lehet fedni kupolával.
Én a 4 hósamat is kiviszem mindig, mert nagyon igényli. Olyan sapkát húzz rá, amin van fülvédő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!