T! csináltok valamit a baba bőrével?
Figyelt kérdés
A két hetesem bőre hámlik, pontosabban mióta először megvolt fürdetve. A védőnő szerint normális és nem kell vele semmit sem csinálni. Valahogy mégis sajnálom, persze nem akarom semmilyen kozmetikai termékkel kenegetni, fürdeni is vízben szoktam. Ti hogyan csináljátok? Kezdtek valamit a baba bőrével?2022. júl. 23. 19:52
1/6 anonim válasza:
A dm szolárd babatestápolóját és a Mustela testápolóját használtuk/használjuk.
2/6 anonim válasza:
Semmit nem kentem rà, ès tiszta vìzben fürdettük. Nem ritka, hogy egy ùjszülött ,,vedlik". Ahogy lejött egy rèteg , abbahagyja.
3/6 anonim válasza:
Mi a fiam bőrét Dora Natura mandulaolajos testápolóval kentük.
De egyébként a védőnő azt mondta, ha nem kenjük, az se baj.
4/6 anonim válasza:
Nekünk a gyerekorvos, csecsemős nővérek, kórházi csecsemőorvos és ott szobatárs anyuka is Biodermára esküdött 😄 végülis bevásároltam és baba testápolójával kentem át vékonyan, ha hámlott valahol, de csak lokálisan, preventív jelleggel nem kenegettem.
5/6 anonim válasza:
Én először egy olcsóbb (pl DM, Rossmann sensitive) testapolot, furdetot probalnek, és csak ha ezek nem válnak be akkor probalnek drágább terméket. Nekünk a Mixa olajos furdeto vált be, ez kifejezetten olcsó, testápolóbol a bepanthen sensidaily, ez aránylag drága de kevés is elég belőle, lassan fogy.
6/6 anonim válasza:
Minden baba hámlik. Ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!