Ha a baba korabban ebred mint a csalad, mit csinaltok vele h csendben tartsatok?
A 6hosom stabilan beallt reggel 6ra, ilyenkor orditva ebred es csak nyuglodik 8ig, amikor alszik egy 20-30percet es utana kezdodik igazan a szokasos rutin, napi 2 nagy alvassal, kozte jatekido stb.
Eddig 6:40kor kelt a tobbiekkel jokedvuen. Most meg csak morcosan csapol es kiabal, jatszani nem akar, szopizni utoljara 5kor eszik, tehat nem is ehes😩 Elfogadja, de aztan kibukja.

Beragasztom a száját szigszalaggal....
Egyébként nyilván semmit. Ha egy gyerek fel akar kelni, akkor eléri, hogy felkelj te is. A 6 óra még ugyan csak baráti, mindkét gyerekem 5 után ver fel minket.

Sokáig én is ringattam, lefoglaltam.... Stb Mostmár nem lehet. Ő megy át, mászik az apjához. Ha nem engedem akkor meg hisztizik és arra kel fel. 🤷
Viszont később fektetem így ritka az hogy 7 előtt keljen

Mert 6:40kor ebrednenek a nagyobb gyerekeim es mert elotte stabilan 3orankent ebred a pici szopizni es gondolom ez lenne a logikus a tovabbiakban.
Nem a 6os ebredessel van a problemam,azzal sem h nekem a csalad elott kell kelnem, hetvegen ez meg inkabb igy van, amikor a tobbiel 9ig alszanak. Sot, tudom h mase meg 4:20kor ebred..., hanem h nem jokedvuen kipihenten teszi hanem orditva es igen, az iskolaskoruak alvasa is fontos nekem. Koszonom a valaszokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!