Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám holnap lesz 10hetes....

Babám holnap lesz 10hetes. Pár napja nem aludt túl jól, de azért aludt. Hajnali kettőkor mindig felkelt, kicsit nyöszörgött, és visszaaludt, igaz nehezen?

Figyelt kérdés
Viszont tegnap hajnalban adtam neki enni,és kérte is.Súlya múlt héten 4.70volt,most 4.80,és ugye elvileg 4.90kellene hogy legyen.Lehet a hajnali szopi miatt nem annyi,eddig mindig ponotsan hízott,de szopi nélkül is visszaaludt,igaz éhesen.Rossz anya vagyok,hogy nem adtam neki enni?de nem tudtam mi a baja,azt hittem a pocija?
2010. szept. 22. 08:18
 1/2 pomat ***** válasza:

Egy ennyi idős gyereknek igyzából még 3 óránként kellene ennie és 4 hónapos kora körül kellene csak kezdeni elhagyni egyesével az éjszakai szopikat és hagyni hogy növelje lassan az adagjait szépen napközben. Fárasztó de pár hónapig meg tudod tenni.

Bocsi én a napirend szerinti étkezés, alvás hive vagyok:-))

ha az igény szerintit követed ahhoz nincs lövésem:-)

Nálunk működött a fenti!

2010. szept. 22. 09:30
 2/2 A kérdező kommentje:
én is próbálok napirendet alkotni,3-4óránként eteni nappal,de egyszerűen van mikor nem kel fel enni,úgy kel kelteni,de ha keltem meg nyűgös.Látodhajnalban is elaludt éhesen:(
2010. szept. 22. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!