Mi a véleményetek ezekről a kocsikról?
Nem tudjuk eldönteni melyiket lenn jó megvenni!
Segítenétek? Ti melyiket vennétek meg?
Köszi az eddigi válaszokat!
Lehet hozzá rendelni csak akkor 20E drágább és nem tudok most annyival többet kiadni sajna!
köszi utolsó erre nem is gondoltam én sem vagyok magas 160cm
de köszi erre ténleg nem gondoltam csak ez attol is függ hogy baba nélkűl lehet hogy praktius lessz me stb megvesszük és mégsem jó ettől az egytől még tartok!
Épp ezért próbáld ki egy bababoltban, hogy melyik könnyebb. Nekünk olyan van, aminek a tolókar magasságát is lehet állítani, hogy én a mélységemmel, és párom a 176 cm-es magasságával is tudja tolni, mindkettőnknek kényelmes legyen. És természetesen nem elhanyagolható a babakocsi teljes súlya sem, ha Te sem vagy egy langaléta alkat. :)
Irány egy bolt, próbálj ki ilyet is és olyat is, és meglátod, melyik lesz a nyerő! :)
Szia.Ha őszi-téli babátok lesz mindenképpen az elsőt választanám.Nagyon jól téliesíthető,masszív babakocsi,nagyon hasonlít a mi bergonunkra,csak a miénk bolygókerekes.
Nem ez a szín,de ilyen.Nagyon szerettem hatalmas nagy,nálunk a súly nem számított,téliesíthető és a bolygókereke miatt könnyen irányítható.Mi tavaly máj.49000 vettük,de ehhez nem volt mózeskosár(lehet +-ba venni),most nem tudom mennyi.De tényleg próbáld ki őket élőben.Őszinte vagyok mindig,van hátránya ennek is,a nagy hóba bekötött a bolygókereke.A felfüggesztés a kerék közé,de ez csak akkor volt ha nem volt eltolva a hó.Tehát csak a frissbe.Jó vásárlást...és jó babavárást!
Hű ez nagyon jó kedves utolsó!
Igen téli babánk lesz és minden képpen valami ilyesmit szertnék!
A mózes nem szükséges ha téliesíthető a kocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!