Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos babának lehet...

10 hónapos babának lehet vmilyen sajtkrémet adni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 23:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán.Abban adalék anyagok vannak(stabilizátor,savanyúságszabályzó),meg só,meg sok minden más...inkább jó minőségű VALÓDI sajtot kóstoltass vele.2 gyerekes anyuka
2010. szept. 22. 00:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Én sima sajtot szoktam keverni a főzelékbe, vagy kenyérkére teszem neki. Sajtkrém tényleg tele van minden ...-al.
2010. szept. 22. 06:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Lidl-ben lehet kapni From 'Dor márkájú tömlős sajtot, abban sem stabilizátor, sem savanyúságszabályozó nincs. Konkrétan ezt tartalmazza: érlelt sajt, víz, vaj, tejpor, emulgeáló sók, és a sonkás változatban füstölt sonka.

Egyébként egyáltalán nem sós az íze, a többi tömlős sajttal ellentétben. Amióta ezt találtam, csak ilyet veszek magunknak is.

2010. szept. 22. 07:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintetek a "Valódi" sajtban mi van? Na ez az, hogy fogalmunk sincs. De egyszer nézzetek meg egy trappista vagy edami vagy akármilyen sajt csomagolást, aztán fújogjátok a sajtkrémet...
2010. szept. 22. 07:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Bocs,utolsó,de a pár 100 ft/kg-ért kapható sajtok NEM sajtok.Ami 2000 ft körül van,az már sajt.Lehet adni Anikó,vagy Mozzarella sajtot.
2010. szept. 22. 08:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Én sem a 600 ft-os trappistára gondoltam... de tényleg érdemes megnézni egy csomagolást, hogy mit is tartalmaznak valójában.
2010. szept. 22. 08:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. szept. 22. 11:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Én is szoktam a főzelékébe sajtot reszelni. Csak gondoltam, reggelire jó lenne zsemlére rakni, mert a sima sajtot nem eszi kenyérrel. Sajnos már nem akar szopizni, és a tápszert sem issza, ezért gondoltam, hogy minél több sajtfélét adjak Neki, meg nem is tudok már mit kitalálni reggelire.
2010. szept. 22. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!