8 hónapos babám milyen bolti sajtkrémet ehet?
Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 10:09
1/8 anonim válasza:
Ha már evett sajtot, akkor bármilyet. Majd biztos kapsz olyan válaszokat, hogy ne adj neki bolti vackokat. Én is adtam, nem lett baja a kisfiamnak. Csinálni házilag azt nem lehet még egy 8 hósnak, hiszen ő még csak teljesen pépeset bír enni. Így ugye neki nem jó még a reszelt sajt csak úgy vajba keverve.
2/8 A kérdező kommentje:
elsőnek: minden darabos házi kajcsit megeszik,kivéve az üvegeseket azt kilöki a szájából!!
A sajtkrémet kenyérre akarom kenni mert imádja a kenyeret,
tegnap, Pl: rakott krumplit (krumplit+tojássárgája)kajcsizott:) a saját kezével tömte 2 pofára:)
2011. okt. 2. 10:19
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)
2011. okt. 2. 10:20
4/8 anonim válasza:
Hát akkor én azok táborába tartozom akik nem adnak ilyen bolti vackokat a babájuknak!Eleve 8 hósan még tejterméket nem is ehetne,nekünk 10 hósan javasolta a doki,védőnő a natúr joghurtot!
Inkább csinálj neki házi krémeket ha szereti a babád a kenyeret!Pl.padlizsánkrém,avokádókrém,házi májkrém,később mehet a tojáskrém stb.
5/8 krisztivan válasza:
Kisfiam imádta/ja a tejtermékeket.Sajtot bármilyen formában eszi.A mackó és medve sajtkrémet képes volt kinyalogatni a zacskóból.Én már 7 hósan adtam neki tejtermékeket.
6/8 anonim válasza:
Medve tömlős sajt.
(A Mackó sztem sósabb)
7/8 anonim válasza:
Lidlben kapható From'Dor márkájút vegyél inkább, abban semmi mű vacak nincs, csak érlelt sajt, vaj, és némi só. Sokkal finomabb, mint bármelyik másik, és sokkal kevésbé sós.
8/8 anonim válasza:
Én nem adnék neki még 1 év felett sem ilyen vackokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!