Ma kellett volna oltásra vinnem a lányomat, és egyszerűen kiment a fejemből, ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Mit csináljak most, felhívjam a védőnőt?2010. szept. 21. 17:17
1/5 anonim válasza:
Én küldenék egy sms-t, hogy elnézést kérek, de elnéztem a naptárat, és holnap hívom egy másik időpont miatt.
2/5 anonim válasza:
Nem baj, ha nem pont azon a napon kapja meg az oltást, amikor betölt bizonyos kort. Ha 1-2 hét csúszás van, mert mondjuk épp nem értél rá vagy beteg lett
a kicsi, akkor se dől össze a világ. Az én lányomnak volt, hogy 1 héttel később adattam be eleve, mert náthás volt, nem akartam, hogy "betegen" kapja... Igaz, nálunk nem kell az orvoshoz időpontot kérni és a védőnőnél sem... Ha időpontotok volt, hívd fel a védőnőt és mondd el, hogy mi történt, adjanak új időpontot! Nyugi, nem fognak szólni vagy hanyagnak tartani emiatt :)))
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat
2010. szept. 21. 17:23
4/5 anonim válasza:
Nem baj, ne hülyéskedj! Az enyém taknyos volt a múlt héten, így eszem ágában sem volt oltásra vinni. Hívtam őket több melléken, senkit nem értem el. Két hét múlva bementem és úgy kértem időpontot. Nem volt semmi gond. Fel sem tűnt nekik.
5/5 anonim válasza:
Nem, a dokit hívd fel és kérj új időpontot.
Máskor meg írd be a naptárba, vagy tedd be a telefonodba.
De ilyen előfordul néha:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!