Lehet hogy üvegszilánkot nyelt a a baba?
Figyelt kérdés
Ma a 8 hónapos kisfiam valahogy elvette az éjjeli szekrényről a telefonomat aminek be volt törve a képernyője, ahogy megláttam hogy a szájába vette elvettem tőle és erre elkezdett nyughatatlanul ordítani. Semmivel se tudtam kb 5 percen keresztül vígasztalni az tápszerét se akarta elfogadni csak nagyon nehezen. :( most alszik. Nem tudom mit tegyek. Vajon megehette az üvegszilánkot??? Mik lennének a tünetei??2022. júl. 13. 14:42
21/23 anonim válasza:
Jaj dehogy vagy emiatt felelőtlen. Ne legyél túl szigorú magaddal.
22/23 anonim válasza:
kabátgombot sem mutat ki a rtg. jól lehúztak az állatorvosnál, te macskás néni.
23/23 anonim válasza:
De lepontozni letud az ostobája, csak mert leírom az igazat... fém és csont. Hacsak nem fém gomb volt, akkor feleslegesen vitte be.
Mondom nálunk is ez volt csak éles műanyag darabbal, kb megvonta a vállát a sürgősségin a doki, hogy megfigyelés alatt kell tartani, nem-e fáj neki, nem-e duzzadt és meleg a hasa, nem-e sír megvígasztalhatatlanul szokatlanul és hazaküldött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!