2 éves kora után. 2 évesen választottam el, utána mentem el Nyíregyházáról Debrecenbe a Lovardába egy Quimby koncertre. (Sajnos úgy néz ki,az volt az utolsó Quimby koncertem...4 éve..
Igazából azóta sem. Én a koncerteket szeretem. Az kapcsol ki,lehetőleg egyedül szeretek menni. De mivel a Quimby befuccsolt,nem hiszem, hogy belátható időn belül eljutok koncertre. Max Vad Fruttik vagy Hiperkarma érdekelne még. De azok meg nem nagyon jönnek erre.
2022. júl. 11. 21:04
12/18 anonim válasza:
11 vagyok. Azt hozzáteszem, hogy betegen született, és hamarabb nem mertem hagyni...így is 5 éves koráig 12x voltam vele kórházban.
2022. júl. 11. 21:07
13/18 anonim válasza:
Én a 2. Gyerek születésekor, de ő aludt a mamánál korábban
Itthon 1-szer kelt cicire, amikor nem itthon aludt akkor víz elég volt éjjel . 1 éves kora után volt ez nem sokkal.
A tesó miatt kezdtük el szoktatni
2022. júl. 11. 21:12
14/18 anonim válasza:
14 hónaposan,de nem én mentem sehová (..O.o) hanem ő ment az anyukámhoz hétvégére.A mai napig néha 1-2 napra átviszi magához,mert szeretnek együtt is időt tölteni,és így ilyenkor nekem is van több időm magamra és a lakásra.Nem mintha mellette nem lenne,de..jobb dolgom úgy sincs.(pontosabban kedvem nincs ahhoz,hogy más dolgom legyen.Netflix,kád,kanapé,nasi <3)
2022. júl. 11. 22:33
15/18 anonim válasza:
1 eves korul volt, mutetre mentem, de ejjelre hazajottem. Egy baratnom vigyazott ra, tudni kell, hogy egy evesen o meg 90 % ban anyatejes volt, annyira nem erdekelte a rendes etel. De tulelte, nem halt ehen :)
2022. júl. 11. 23:09
16/18 anonim válasza:
Aki lepontozta a 11es válaszom, az kíváncsi lennék, mikor mert volna egy olyan gyerek mellől elmenni bulizni,aki bármikor kórházba kerülhet.
Megírod? Vagy csak pontozni mersz?
2022. júl. 11. 23:16
17/18 anonim válasza:
Másfél éves koruk körül aludtak először a mamáknál, amikor már nem szoptattam őket. Addig nem mentem el nélkülük éjszakára. Ennek pedig egy roppant önző oka van: rühellek fejni! 😂
2022. júl. 11. 23:20
18/18 anonim válasza:
16 hónaposan, de 12 hónapos kora óta nem szoptattam már
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!