Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes babák anyukái! Ti...

Anyatejes babák anyukái! Ti mikor mentetek el otthonról először egy éjszakára és miért?

Figyelt kérdés
2022. júl. 11. 20:04
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értem, hogy a babátok nélkül. Ki maradt a babával és hogyan oldottátok meg az etetést?
2022. júl. 11. 20:06
 2/18 anonim ***** válasza:
70%
Egy fél éjszakát hagytam anyukámra, amikor egy éves volt, de hazamentünk, mikor jelzett anyu, hogy enne.
2022. júl. 11. 20:13
 3/18 anonim ***** válasza:
24%
2 hetes korában. Bulizni mentünk
2022. júl. 11. 20:14
 4/18 anonim ***** válasza:
72%
Esküvőre fogunk menni hamarosan, a kicsi 3 hónapos lesz. Fogok hagyni otthon neki lefejt tejet, úgy tervezzük hajnali 1-2 órára hazaérünk. Volt már anyukámmal 2-3 órát eddig is, bízom benne jól meglesznek. :)
2022. júl. 11. 20:20
 5/18 anonim ***** válasza:
66%

1,5 éves

Jövőhónapban tervezzük a keresztszülőjre hagyni egy fél éjszakára

Eddig sokszor kelt éjjel és csak cicivel aludt vissza

Mostmár csak 1-2× ébred, azt sem mindig, így bemerjük vállalni

2022. júl. 11. 20:21
 6/18 anonim ***** válasza:
51%
Amíg szopizott, nem mentem el estére otthonról (16 hónaposan hagyta el). Másfél éves volt, amikor először és egyetlen egyszer máshol aludtam (céges buli volt), azóta sem aludtam máshol és nem is akarok.
2022. júl. 11. 20:24
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
5 hónapos korában 6 órát, késő délutántól késő estig. Tápszert vittünk, anyukám volt vele. Korábban is hagytam már rá pár órára, de etetésre mindig visszatértem.
2022. júl. 11. 20:42
 8/18 anonim ***** válasza:
65%

Kb 1,5 éves korában. Akkor vettem el tőle éjszakára a cicit, addig átlag 2-3 óránként igényelte a visszaalváshoz (megriadt éjjel, cicivel a szájában viszont olyan ~5 perc alatt visszaaludt, nem kellett sokat küszködni vele, főleg, hogy együtt aludtunk). Nappalra hamarabb rá lehetett bízni a nagymamára, akár egész napra is, kb 1 éves korától kezdve napközben már csak 2-3x szopizott, de ha esetleg kimaradt egy-egy, akkor is nagyon könnyen terelhető volt rendes kajával, vízzel, akármivel.

A lefejt tejet, tápszert, bármi hasonlót soha nem fogadta el, akármiből kínáltam. Szóval amíg éjszakára nem tudtam tőle elvenni, addig nem mertem másra bízni, alternatívák nem lévén. Ha lett volna bármi, amit elfogad a mellemen kívül, és esetleg más is tudta volna altatni (mondjuk azt még most sem tudja senki rajtam kívül, pedig már az utóbbi 2 hétben teljesen leválasztottam), akkor szerintem sokkal hamarabb ott hagyom éjszakára a nagymamánál. Anyósom nagyon lelkes, ő alig várta, hogy végre rábízzuk (mondjuk az volt eddig az első és egyetlen ilyen alkalom, pedig semmi gond nem volt, tök szuperül elvoltak kettecskén a gyerekkel), szóval rajta nem múlott a dolog.

Egyébként abszolút gyerekmentes újévi buliba mentünk, a társaságban is most volt először olyan alkalom, hogy mindenki rá tudta bízni az összes gyereket egyszerre valakire. És bizony alaposan kitomboltuk magunkat a férjemmel, hogy végre van egy szabad esténk. Terhes is lettem egyből utána :D :D Nem értem, miért teszem ezt magammal :D De majd talán hasonlóan 1,5-2 év múlva a kishugit is ott lehet hagyni éjjelre a nagymamánál, hogy mi elmenjünk szórakozni, és akkor talán az már nem egy egyalkalmas szórakozás lesz, hanem akkor onnantól kezdve gyakrabban sort tudunk majd rá keríteni.

2022. júl. 11. 20:46
 9/18 anonim ***** válasza:
40%
hova lett a kommentem? miért lett törölve?
2022. júl. 11. 20:59
 10/18 anonim ***** válasza:
62%

2 évesen, de nem én mentem el, hanem ő aludt nagyszülőnél. Akkor már nem szopizott, 20 hónaposan abbahagyta, amikor terhes lettem.

Én addig nem hagytam senkire, amíg szopott éjjel és nem aludta át az éjszakát.

2022. júl. 11. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!