Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti, hogy csináljátok? Hogyan...

Ti, hogy csináljátok? Hogyan altattok? Nagyon elrontottam?

Figyelt kérdés

17hós kislányom már nem alszik a rácsos ágyában, mert amint beteszem égtelen hiszibe és fulladásba kezd. Ezért a szobájában lévő heverőt kinyitottam és oda fektettem le, délután és este is. Viszont egyedül még mindig nem hajlandó elaludni, ott kell feküdnöm mellette, amíg elalszik. Ráadásul éjjel felkel "anya,anya" ekkor melléfekszem és vissza alszik. Ez normális így?

Nálatok hogy megy?

2010. szept. 21. 13:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Kb ugyanígy,csak nekünk ott nincs heverő,ezért magunkhoz viszem.Régen magától aludt el a kiságyban.Nem tudom,még nem szántam el magam a váltásra..14 hónapos.
2010. szept. 21. 13:23
 2/10 anonim ***** válasza:

Na, nálunk szó szerint ugyanígy megy, 15 hónapos kisfiú.

A rácsos ágyat már szét is szedtük. Mondjuk abban sem hisztizett, csak nem aludt el ha én vagy az apukája nem ültünk mellette.

3/10 anonim ***** válasza:

19 hónapos lesz a lányom és ha éjjel a kiságyában egyedül hagyjuk akkor kihány mindent. Ezért az van, hogy minden este megkapja a jóéjt puszikat, apja kimegy én lefekszem a franciaágyra a hálóban, ő pedig kb. 10 perc alatt elalszik. ha nincs nagyon kifáradva akkor ilyenkor még dumál, meg "anyázik", de nem reagálok rá. ha feláll, szó nélkül visszafektetem és kész. nem bohóckodok, nem válaszolok ha dumál. És így nyugodtan, szépen elalsziik.

Engem nem zvar, hogy így alszik el... Még úgysem akartuk őt erről leszoktatni, hogy jövő hónapban jön a tesó.

4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 16 hónapos a kisfiam de délben még van amikor kézben alszik el! Gondolhatod pedig már 12 kg de nekem nem nagy gond mert 2-3 perc és alszik is!

Este általában vacsi közben el is alszik de hajnalban jön hozzánk :)!!

Jó kis rafkósak tudnak lenni de minket nem zavar,hogy velünk alszik hajnaltól :D!

2010. szept. 21. 13:29
 5/10 A kérdező kommentje:

Hát most megnyugodtam. :-)

Jövő áprilisban érkezik a tesó, na akkor nem tudom, hogyan lesz. Remélem előbb utóbb menni fog az alvás egyedül is.

Olyan jó hogy ezt leírtátok már minden nap ezen rágódom.

2010. szept. 21. 13:37
 6/10 anonim ***** válasza:
az enyém 21 hós, és még mindig így megy. volt már hogy jobban aludt, volt hogy átaludta az éjszakát , de most valamiért megint "elromlott"...éjjel többször ébred, és nyöszörög, kiabáél, hogy anya! akkor melléfekszem. nappal is nagyon anyás lett. engem annyiban zavar, hogy most megint kialvatlan zombi lett belőlem.
2010. szept. 21. 13:48
 7/10 anonim ***** válasza:
én is csatlakoznék:D
2010. szept. 21. 14:51
 8/10 anonim ***** válasza:

22 hónapos a kisfiam. Legtöbbször a szobájában lévő kanapén alszik el, úgy hogy melléfekszem, aztán átteszem a kiságyába. Éjjel legalább egyszer fel szokott ébredni, akkor van, hogy elég szólnom neki, hogy tegye le a buksiját és már alszik is, de van, hogy kéri át magát a kanapéra. Ilyenkor is vissza szoktam tenni a kiságyába, ha elaludt. Nagyon ritkán magától megy az ágyához és hajlandó befeküdni és elaludni, még nem sikerült rájönnöm, akkor miért így a jó:)

Nekem is mondták már, hogy ez így nem jó, de hogy miért azt senki sem tudta megindokolni. Illetve azt mondják, hogy nem jó, ha én kellek neki az elalváshoz. Én azt gondolom, ha neki így jó, hát legyen így. Egyébként meg én is imádok hozzábújni, átöleljük és nézzük csendben egymást, míg be nem csukódik a szeme:)

2010. szept. 21. 14:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Én abszolút nem rosszból kérdezem, de egy 22 hónapos gyerek még kiságyban alszik? Vagy ez a normális? A miénk csak 8 hónapos, ezért nem tudom... bár sokszor már így is azt érzem, kevés ott a helye... Hát még majdnem 2 évesen... De tényleg nem bántani akarok, vagy vitát szítani, csak érdekel...
2010. szept. 21. 17:25
 10/10 anonim ***** válasza:

utolsónak! tegnapi 13:48-as válaszoló vagyok. az enyém kb. az első 1 hónapban aludt a kiságyban, onnatól nagyon nagyon sokszor ébredt, úgyhogy ezért is alakult úgy, hogy együtt alszunk. a kérdésedre válaszolva, az enyém tutira kényelmetlenül lenne már most is a kiságyban, mert nagyon sokat forgolódik álmában, van hogy keresztbe fekszik stb...pedig elég nagy a kiságy, az egyik legnagyobb, amit csak kapni lehet. és már kisebb korában is, amikortól mászott, nagyon sokat firgett forgott. szóval nekünk még ha aludt volna is benne, hamar át kellett volna térni nagyobb rendes ágyra. most oldalt támlás kanapé van, és ott legalább a rácsba nem akad be a lába, így is van, hogy a lábait feltámasztja a falnak, és úg alszik...kriminális néha. :)

de sztem ez gyerekfüggő, mert van olyan ygerek is, akit este leraknak, elalszik egy pissz nélkül, és egész reggelig húzza a lóbőrt mint egy darab fa, annyit se moccan.

2010. szept. 22. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!