Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A cumizó babák többször...

A cumizó babák többször ébrednek éjszaka? Mi a tapasztalat?

Figyelt kérdés
2 kisfiam van, a nagyobbik soha nem cumizott, soha nem kelt éjszaka, pedig ölben altattam, a kisebbik születése óta cumizik, azzal alszik el, így nem kell ölben altatni, de éjszaka többször megébred, és a cumit keresi. Van vajon összefüggés a két dolog közt, vagy csak szimplán a kicsi rosszabb alvó, mint a nagy volt?
2010. szept. 21. 11:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én 3 lányom közül egyik se cumizott,mégsem aludtak/alszanak. Úgyhogy a cumimentesség sem megoldás. :DDD
2010. szept. 24. 21:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs.

Nagylányom jó alvó volt fél éves koráig, aztán katasztrófa lett. Akkor kapott cumit, legalább félóránként keltem adni neki , mert nem találta megy egyedül. A cumit 1 évesen elvettem, gondolván így sem alszunk, akkor mindegy. Azóta sem valami jó alvó, sokszor ébred, de néha van 2-3 hét, hogy végigalussza az éjjelt, majd megint jön egy negatív periódus.

Kislányom már korán kapott cumit a hasfájás-cicisebesedésesvérzés miatt, hogy ne üvöltse fel a nagyon, azóta csak éjjel kapja meg, de nem ébred egyszer sem, és egyedül alszik el a kiságyában. Most fél éves, a nagy 27 hós.

Szóval szerintem nincs összefüggés..

2010. szept. 24. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!