Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Császáros anyukák írjatok, de...

Császáros anyukák írjatok, de nem császárosok is írhatnak?

Figyelt kérdés

7,5 hónapja született meg a lányom és 15 kg-ból 10 kg rajtam maradt....nagy a pocakom, pedig előtte lapos volt és a combomról is jó lenne eltüntetni a felesleget!

Hogyan tudnám eltüntetni? Felülésekkel? Biciklizéssel? 18 óra után már nem eszek, remélem ez is hatásos lesz! Szoptattam a lányomat, de már 2 hete nem igazán szopik, nem kell neki!

Olyan jó lenn, beleférni a régi ruháimba! Van valaki hasonló helyzetben??

2010. szept. 21. 00:31
 1/10 A kérdező kommentje:
De ha valamilyen tornát ajánlotok, amit napi 15-20 percben el lehetne végezni, annak is örülnék!
2010. szept. 21. 00:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Aham, én hasonló szituációban vagyok, csak már régebb óta küzdöm vele. A Fiam másfél éves. Rajtam is van kb. 10 kg felesleg, de nincs energiám otthon tornázni, vagy eljárni konditerembe. Úgyhogy marad az, hogy nem vacsorázom.

Egyébként én is császáros voltam.

2010. szept. 21. 05:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem van egy csomó Rubint Réka tornám, azok zöme 20-30 perces. Csak csinálnom kellene... de a lustaság az nagy úr, sajnos.

Én lassan egy éve szültem, szintén császárral, és már "csak" 5 kg van rajtam, amitől meg szeretnék szabadulni. Eddig lement már 20 (tulajdonképpen magától).

Egyik barátosném a gastroyal zsírégető kajáját eszi, és napi fél kg-ot lefogy vele. Szerintem én is meg fogom azt próbálni a jövő héttől, vagy csak a gastroyal zsírégető italát (azt írták a honlapon, az étrend nélkül is hatásos).

Egyébként Rubint Réka és egyéb tornákat erről az oldalról böngéssz: [link] (bal oldalon a dátumokat kell lenyitogatni, ott találod a feltöltött tornákat).

2010. szept. 21. 06:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok sorstársak! Én is ilyen helyzetbe vagyok az első kettőt simán szültem akkor is maradt rajtam vagy 20kg felesleg . 1 évig szinte csak joghurtot és jóreggeltet ettem de megérte le is fogytam 76 kg-ról 56-ra . Most a harmadik babám császáros lett és én szoptatás után szedtem magamra ismét kb 10-15 kg felesleget! Remélem egyszer majd ezt is leadom talán, dehogy a hasammal mi lesz? Mert az nekem sem szép azt még én sem tudom !? Én is szívesen vennék minden ötletet!
2010. szept. 21. 07:02
 5/10 anonim ***** válasza:

SZiasztok! Szintén császár, első baba 9 hónapos, 10kg plusz és számomra undorito has :(

Kb másfél hónapja kezdtem el tornázni minden nap. Eleinte csak egy-két hasizom gyakorlat, de most már kezdem felfejlezteni ugy kb fél órás tornára. Ebben van főleg hasizom meg kar, váll és most már lesz mellizom gyakorlat is. Sulyzokkal csinálom és bizom benne, hogy néhány honap alatt másol számára is látható lesz a változás, mert én már látom, hogy nem lóg annyira a hasam, talán nincs is akkora és a mostani nadrágjaimnak a dereka kicsit bővebb lett :)

Viszont: minden nap torna közben mondogatom magamnak hogy menni fog, lesz megint szép alakom és ez talán kicsit segit...

Kitartást mindenkinek!!!

2010. szept. 21. 07:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Rubint Réka tornáit én is csak ajánlani tudom, én a szülés előtt, alatt és után is ezekre tornáztam. Ha fogyni akarsz érdemes kardiot is csinálni(bicikli, futás, én spinningelek) De ez a fogyáshoz nem elég. Tényleg figyelni kell az étkezésre, egy pár alap dolog ami biztos segít: sokat igyál, legalább 2 litert naponta(víz, cukrozatlan tea, fontos hogy édesített löttyökkel ne növeld a bevitt szénhidrátot), kevés pékáru, én csak reggelire eszem, fél hét után már próbálok semmit sem enni, és a vacsorát könnyűre fogom. Az édesség utáni vágyamat gyümölccsel próbálom enyhíteni, de ez nem mindig sikerül, néha engedek bűnözni.

Meg persze nem utolsó sorban genetika, sok sikert.

15 hónapos kisfiú anyukája, császárral szültem.

2010. szept. 21. 08:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Rubint Réka kismamatornája nagyon klassz nem terhesen is!! 3-szor 20 perc torna van rajta! Mondjuk hasizom nincs, de azt tudsz csinálni külön is.

Én nagyon ajánlom!

2010. szept. 21. 08:26
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem is Rubint Réka 20 percesei vannak meg, de sajnos nincs időm rá. Szétválasztós diétával próbálkozok. Még 6 kiló plussz és 2-3 hónap múlva újra babát szeretnénk, szóval igyekezni kéne.
2010. szept. 21. 08:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia kardio edzést felüléseket és lisztes cukros kaják elhagyását tudom tanácsolni azal sokat segitesz magadon

. ha nem is tudsz mindennap órákat tornázni egy jó félórát szánjál rá. Viszont ha ahasad nagyon meg ereszkedet azt nem tudod már olyaná tenni mint régen volt de sokat javithatsz rajta.Sajnos a császár után nagyon ritka az a személy akinek ugyan olyan marad a hasa.

2010. szept. 21. 20:23
 10/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat!

Kipróbálom a hasizomgyakorlatokat és, hogy 6 után továbbra sem eszem, és kerülöm a cukros dolgokat, eddig is szénsavmentes vizet ittam, azzal nem lesz gond! Meg biciklizni is fogok!

Sajnálom, hogy ennyien küzdenek vele!

Pedig nagyon lapos hasam volt, olyan rossz, hogy most meg petyhüdt! De remélem a torna segíteni fog!

2010. szept. 22. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!