Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altattok 3 gyereket...

Hogyan altattok 3 gyereket egyszerre? Milyen az esti rutin? És milyen ha éppen egyedül vagytok velük este?

Figyelt kérdés
2 éves a nagy, az ikrek pedig 2 hónaposak. A nagy nagyon könnyen elalvó volt, de mióta vannak a tesói, azóta nem tudjuk könnyen elaltatni. Az ikrek pedig rémálom jelenleg, nem tudom már mihez kezdjek velük, sem a szoptatásba, sem a tápszerbe nem alszanak bele, sem a ringatásba, nem jó az adamo, sem a fehér zaj. 3 felé meg nem tudok szakadni, szóval valaki mindig sír. Eddig a férj itthon volt velünk, de lassan visszaáll 2 műszakba, akkor 14-kor megy és éjfélre ér majd haza. Kérlek ikresek, többgyerekesek adjatok tanácsot 🙈
2022. júl. 5. 20:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Esetleg zene? Próbáltad már?
2022. júl. 6. 00:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Ikres anyuka vagyok. Nálunk a ház 2 legtávolabbi sarkában aludtak baba korukban. Felèbresztettèk, felsirtak egymást. Én egyszerre szoptattam őket. Neked is ezt ajánlom. Amíg a kicsik szopiznak a nagynak mesélj, altads el.
2022. júl. 6. 08:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom őket egyszerre szoptatni, este teljesen megzizzen a nagy, folyton rugdos, lökdös engem ilyenkor vagy odacsap nekik. Nappal nem csinál ilyet. És nem alszanak bele az evésbe az ikrek. A külön altatás működik, amikor az apukájuk itthon van, de mostantól 2 műszakozni fog, lesz olyan hét hogy nincs itthon este, csak délelőtt. Addig meg hogy legyen...3 helyen fognak üvölteni?
2022. júl. 6. 09:11
 14/15 A kérdező kommentje:
Tudom mindenkinek evésbe bealvó babái és mesélést végigülő kisgyerekei vannak home officeos férjjel, de nekem nem ilyet dobott a gép... Azt is tudom, hogy mi akartuk, igaz csak 2 gyereket, de egyszerűen nem jövök rá hogyan tudnám őket normálisan elaltatni. Este már kaptak pár csepp flamborint, hogy hátha és szerencsére bevált, de nem akarok minden este adni nekik természetesen.. olyan sírást rendeztek, hogy a decibel mérő kiakadt az okosórán..
2022. júl. 6. 09:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem ikrek vannak. Egy kiságyba aludtak mikor ekkorák voltak. Semmi baj nem volt, jobban megnyugodtak. Egy próbát megér.
2022. júl. 6. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!