Adtok a babátoknak sinlacot? Miért?
vacsorára adom
kanállal adom a kezdetektől, így én sűrűbbre keverem 1dl vízhez 4 evőkanál sinlacot adok. Gyümölcsöt sosem kevertem hozzá.
Én akkor adtam, mikor semmi más tápszert nem fogadott el.
Reggel és este kapta tápszer helyett, cumiból itta, 160 ml vízhez 4 e.k.
5,5 hónapos korában azzal kezdtem a hozzátáplálást, uzsonnára adtam, mert akkorra volt a legkevesebb tejem, így azt kellett leghamarabb kiváltanom. Azért sinlac, mert bukós volt a babám. Amikor nagyobb volt próbáltam tejpépet is, de azt mindig kibukta.
Később gyümölccsel kevertem neki, nagyon szerette.
Én sosem méregettem, szemre kevertem a megfelelő állagúra, főzelékszerűre, és kiskanállal ette.
22,12-es nagyon vicces, jót nevettem, szerintem nem tudja, mi az a Sinlac...
Én adom, tejérzékenységnél javasolt mindenképp tejpép helyett, de pl. nagyságrendekkel olcsóbb annál, igy szerintem jó ötlet nem tejérzékeny babánál is.
Én főzelékhez, gyümölcshöz adom az elkészitett pépet. Én előbb elkészitem a pépet (70 ml viz, 3 púpos ek por), itt lehet játszani az arányokkal, ha sűrűbb, vagy folyósabb pépet akarsz. Aztán hozzá a főzelék, vagy gyümölcs. HA folyósabb a főzelék, akkor sűrűbb péphez adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!