Babát tervezünk és azon gondolkodtam, vajon másoknál ez hogy volt? Mikor érzi az ember, hogy készen áll?
Én gyerek korom óta gyerekek körül ólálkodtam, ahol gyerek született ott voltam. 12 évesen vigyáztam a szomszéd gyerekekre.
Nálam ez nem volt kérdés, sajnos a szüleim hamar meghaltak így az örökségből vettem házat, dolgoztam 1 évet majd 18 évesen megszületett a fiam majd 20 évesen a lányom.
Kisgyermek nevelőként dolgozom 20 éve, így én sosem fogyok ki a gyerekekből, de azért még 40 előtt sikerült összehoznunk egy fiút, hogy itthon is legyen gyerek😁😁
Minsig is célhoz kötöttük a babát. Legyen saját lakásunk, álljunk egyenként is stabil anyagi lábakon, házasodjunk össze és utána jöhet a baba. Így is lett. Mivel évek óta erre készültünk, nem volt igazán kérdés.
Lélekben már előbb is készen álltam volna, de akkor még (szerintem) felelőtlenség lett volna.
Mi esküvő után 1 évvel éreztük úgy, hogy készen állunk lelkileg. Addigra már együtt voltunk 5 éve és megéltük azokat az élményeket, utazásokat kettesben, amiket szerettünk volna.
Viszont mi utána még 1,5-2 évig gyűjtöttünk erre. Kitűztük célul a saját lakást, biztonságos kocsit, 6 havi vésztartalékot és azt hogy az én kieső fizetésem nélkül (főleg a 3. évre gondolva) is meg tudjunk élni, ne száraz kifli legyen a hó végén :D
Amint ezeket elértük, bele is vágtunk :D 3. ovura szerencsére sikerült.
Nekem van egy fiam,mindog is szerettem volna egy tesót neki,de az apja nem akart.Szét mentünk,megismertem a férjemet!
Neki nem volt még gyereke,evidens volt ,hogy lesz gyerekünk.Kb.három hónap után jött szóba a gyerek téma,rá 4 hónapra terhes is lettem.Szóval nem húztuk az időt,mert minek.Ennek már 7 éve.Nagy a boldogság a kis hugival!❤️❤️❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!