Milyen 15 hónapos babátok étrendje?
Szerintem jó.
Nálunk 14 hónapos a lányom.
Reggel 6- fél 7 körül szopizik.
Fél 9 körül reggeli, tízórai egyben: zabkása gyümölccsel, tejbedara, tejpép vagy néha kenyér felvágottal. Ezután alszik.
Ebéd fél 1 körül:főzelék, husi, vagy amit mi eszünk, vagy bébiétel.
16 óra körül alvàs. Előtte egy túrórudi, Monty vagy gyümölcs.
Fél 6 körül kel. Ekkor eszik joghurtot, tejpépet, gyülölcsöt, ilyesmiket. Aztán 8 körül vacsi:általában felvágott virsli, zöldségek.
Este 9 körül még szopizik az elalváshoz.
Nálatok már csak délutáni alvás van?
Mi most álltunk át az 1 alvásra, és úgy néz ki, pont fél 12-12 körül fog aludni. Pont 15 hónapos a lányom.
7- fél 8 körül kel, kap tejet (teljes tejet) és szinte rögtön reggelizünk, mi is felvágott, zöldségek, kenyér, kifli, rántotta, mikor mire van idő.
11- Tízórai joghurt, gyümölcs, gyümölcspüré, valami könnyű.
Alváshoz 120 ml tápszer. Alvás után 2 körül ebéd (ma ez 3 óra volt)- amit mi eszünk (sokszor rendelünk menüt, néha én főzök vagy anyukám), vagy van, pl. hogy sütök neki egy batátát és kap mellé üvegeset, azt is szereti
Kb. 5- fél 6- Uzsonna, ez mindig vmi ,,egészséges", amit én készítek, általában 3 napig ugyanaz, de nem zavarja :D Pogácsa, piskóta zabpehelylisztből cukormentesen, répás muffin, túrógombóc, zöldségtócsni, ilyesmik és mellé mindig gyümölcs, azt imádja.
A vacsora van, hogy kimarad, de ha megyünk a játszótérre, mindig éhes, ha nem, akkor nem mindig vacsizik. De amúgy általában ugyanaz, mint a reggeli (kenyér, zöldség, felvágott).
8 óra- fél 9 fekvés, előtte 150-210 ml tápszer, attól függően, hogy vacsorázott-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!