Elfogyott a tejem 5 hét alatt?
Az elején nagyon jól beindult a tejem, minden nap tudtam fejni is, szerencsére van a fagyóban jó sok tartalék. Aztán kb másfél-2 hete beállt a dolog, már nem feszült a mellem, így nem is fejtem, gondoltam beállt a kereslet-kínálat. De az utóbbi napokban erősen fogy a tejem. :( Estére már szinte teljesen üres, így akkor muszáj a fagyasztott tejből pótolnom neki. Eddig legalább reggelre újra sok volt a tej, de ma már reggel is kevésnek éreztem. Az a baj a babám hozzászokott hogy ömlik neki a tej, és 15 perc alatt telefalja magát, ezért most sem hajlandó tovább szopizni. Utána kiköpi, közben nyalogatja a száját, nyöszörög hogy éhes, de nem hajlandó tovább próbálkozni. Így nálunk nem működik a sokat legyen mellen dolog. :(
Van valami tippje valakinek? Hogy lehetne több tejem? Kicsim hasfájós, szóval a teáktól tartok, de ha tudtok jót ajánlani, megpróbálnám. Jó lenne még legalább pár hónapig csak anyatejjel etetni, de lassan fogy a fagyóból a tartalék, utána csak tápszerrel tudok pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!