15 hónaposan az éjszakai evés normális?
Figyelt kérdés
Kisfiam kb. 1 hete minden éjjel felébred és semmivel nem lehet vissza altatni csak tápszerrel.Félek,hogy még ducibb lesz,81 cm 13 kg.2010. szept. 20. 09:07
11/11 anonim válasza:
Másik "duci" kisfiú anyukája vagyok . Írtam privit, de kifelejtettem, hogy esetleg a tejpépet lehetne gyümölccsel helyettesíteni, az kevésbé kalóriadús. Szerintem ez logikusnak tűnik, kivéve, ha belegondolok, hogy mi már 8 hónapos korától így teszünk, mégis ilyen a súlya. De ő mindig is nagyobb volt, gondolom a te kisfiad is. :) Majd hónap végén megyünk oltásra, kíváncsi vagyok, hogy tesznek-e megjegyzést a súlyára, de eddig csak annyi történt, hogy minden alkalommal konstatálták, hogy hát igen, ő egy nagyobb súlyú baba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!