Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idősen kezdett el...

Milyen idősen kezdett el kúszni, majd mászni a babátok?

Figyelt kérdés

2022. jún. 21. 16:23
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Igen, utána nagyon szépen beindult a kúszás. Igaz, két kézzel húzta magát, de váltott lábakkal, de azt mondta a konduktor, hogy ezzel nincs semmi baj, így is szabályos.
2023. jan. 15. 19:52
 22/25 A kérdező kommentje:
Rá egy-két hétre elkezdett "kutyázni", abból mászás lett és abból ült fel legelsőnek magától. Ekkor lehetett 9 hónapos. A konduktor sokat segített az elején, mindig egy mozdulatot mutatott, amit ott helyben gyakoroltunk, majd itthon kellett folytatnom. De a legfontosabb a türelem, ezt ő is mindig kiemelte, nem minden gyerek egyforma. Azóta 14 hónapos nagyfiú, egy évesen indult el, azóta szalad, mászik mindenre. 🙂
2023. jan. 15. 19:56
 23/25 anonim ***** válasza:

18,20as vagyok.

Ez nagyon jó hír!

Esetleg írnál nekem hogy mit kell csinálni ? 8 hós a kislányom, nem kúszik. Tudom nem szabad hasonlítani,de már tényleg a többi gyerek kúszik,még a fiatalabbak is.

2023. jan. 15. 21:18
 24/25 A kérdező kommentje:
A kúszás gyakorlata nekünk ez volt: hasrafektetés, majd az egyik kezeddel az egyik lábát behajlítod, a másik lába egyenesen van és a combtőhöz helyezed a kezed és itt tolod előre. Majd csere. Elé helyez egy játékot, hogy motiválja. A lényeg, hogy a "tolás" alatt elérje,ezért nem szabad messzire tenni. A gyakorlat alatt pihenhettek, dícsérheted, játékos legyen. Ha megunta nem szabad erőltetni, később megpróbálhatod újra. Remélem el tudod képzelni és tudtam segíteni.
2023. jan. 15. 22:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Köszönöm!
2023. jan. 16. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!