Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idősen kezdett el...

Milyen idősen kezdett el kúszni, majd mászni a babátok?

Figyelt kérdés

2022. jún. 21. 16:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%
Szia. Mi is ugyanígy voltunk. 8 honapos. Sajnos nekem a telefonra indult csak el, semmi másért nem volt hajlandó elindulni. 2 napja kuszik. A lábait sajnos még húzza maga után, de azt jövő héten megnezi egy devenyes. A repulozes a kuszas előkészítöje. Erősödik a háta amúgy.
2022. jún. 21. 21:52
 12/25 A kérdező kommentje:
Ma voltunk a gyermekorvosunknál, aki végre lépett valamit, kaptunk beutalót a neurológiára, hogy kell-e fejlesztés vagy nem.
2022. jún. 22. 17:01
 13/25 anonim ***** válasza:
85%
ki az a balsorsú aki lepontoz mindenkit? hát már az is baj ha valakinek a gyereke normális ütemben vagy gyorsabban fejlődik mint másé? atyaég 🤦🏼‍♀️😆
2022. jún. 22. 17:48
 14/25 anonim ***** válasza:
Követem. Nálunk ugyanez a helyzet pepitaban. :( Mi is a neurológiara várunk jelenleg.
2022. jún. 22. 20:35
 15/25 A kérdező kommentje:

Sajnos, a neurológiára is elég későre kaptunk időpontot, július vége.

(Azt elfelejtettem leírni a kisfiam nem időre született baba, 37 hetes volt. Tudom, hogy ezt is figyelembe kell venni a fejlődésénél.)

2022. jún. 23. 11:05
 16/25 A kérdező kommentje:
Gondoltam leírom: voltunk a helyi konduktornál, aki egyenlőre nem javasolt terápiát egy hónap múlva kell visszamenni kontrollra. Kaptunk feladatokat amiket gyakorolni kell vele. Mostanra elkezdett kúszni, de úgy hogy, két kézzel húzza magát és mindkét lábával tolja előre magát. (Sajnos ez még nem a helyes kúszás.)
2022. júl. 1. 19:38
 17/25 anonim ***** válasza:
16. Nagyon örülök. Be fog ez indulni, ne aggódj! Sok sikert nektek! :)
2022. júl. 1. 20:13
 18/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hogy alakult a babád azóta?

Azt a nem szabályos kúszást magától csinálta vagy segítettél valahogy?

2022. dec. 15. 17:31
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Képzeljétek, bár nem a kérdező vagyok, hanem az 1-es válaszoló, aki írta, hogy kimaradt a szabályos kúszás. Most 20 hónapos a lányom, és egyik kedvenc játéka, amit magától talált ki, hogy kússzunk a földön, és teljesen szabályosan kúszik (én kevésbé :D), nagyon meglepődtem, előtte ugye sose csinálta. De nagyon örülök, ha ilyet akar játszani, ebben mindig partner vagyok. Csak érdekességképpen meséltem el.

Engem is érdekel kérdező, hogy hogy alakult a helyzet nálatok.

2022. dec. 16. 14:37
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
19es ez tök jó!
2022. dec. 16. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!