Mikor és miért; a baba mennyi idős korában adtatok cumit a babátok szájába? Ha nem adtatok akkor miért nem?
Figyelt kérdés
5 hetes a kislányom. Rögtön semmiképp sem akartam cumit tömni a szájába. És ha nem muszáj aztán sem. Viszont nehezen alszik el esténként. Arra gondoltam, hogy talán adni kéne neki cumit. De akkor honnan tudom majd,hogy éhes vagy csak cumizna? Nem ártok vele?2022. jún. 21. 00:33
31/32 anonim válasza:
30-as, régen nem tudtàk mitől nem tud szopni a baba. Egyszerűen döntötték bele a tejet. Attól, hogy nem neveztèk mèg el, ugyanúgy lètező problèma volt. Vagyis nem csinàltak belőle problèmàt, mert mèg nem tustak annyit az emèsztőrendszer ès az immunrendszer fejlődésèről.
32/32 anonim válasza:
"régebben hírből sem lehetett hallani ilyet hogy cumizavar xd"
40 éve cumizavaros voltam, csak épp nem nevezték nevén.
Nem tudtam elég gyorsan szopni, és drága nagymamám rossz tanácsa az volt, hogy adja inkább cumiból anyám, mert "éhen hal az a gyerek". Ezt megfejelték azzal, hogy mivel cumiból is lassú voltam, vágtak rajta nagyobb lyukat.
Na onnantól hiába tett anyám mellre, fogalmam se volt mit kell csinálni.
Egyértelmű cumizavar, csak akkor nem volt neve.
Eredmény: anyám éjjel-nappal fejt, mert a tápszer akkor még nem volt széles körben elérhető és szar is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!