Mikor és miért; a baba mennyi idős korában adtatok cumit a babátok szájába? Ha nem adtatok akkor miért nem?
"Mi az hogy cumi zavaros?Leírni is borzalmas.Valamelyik barom kitalálta,a többi megy utána"
Biztos újdonságot mondok, de attól még hogy nem volt "szerencséd" valamihez, még létezik.
És sajnos elég fájdalmas tapasztalat. Azt jelenti, hogy a mellet is ugyanazzal a technikával szopja mint a cumit. Gyakorlatilag csak cuppog, pattogtatja a nyelvét rajta, alig nyer ki valami tejet és üvölt a sikertelenségtől. EZ a cumizavar. Szar az anyának, mert kvára fáj és szar a gyereknek, mert nem eszik eleget.
9,jól rátapintottál.
Ha csak addig lenne elfogadott a cumizó gyerek látványa, mint ameddig a nyilvános szoptatás, akkor 6 hónapnál idősebb gyerek szájában nem is látnánk cumit.
Holott a 2-4 évesek döntő többsége azzal csúszdázik, azzal beszél.
Fiamnak nem adtam az elején. 2x megpróbaltam, öklendezett. 8hónaposan kezdtek kijönni a fogai, akkor kezdett el hébe-hóba cumizni, majd mikor 1 évesen leszoktattam a szoptatásról, akkor szokott rá teljesen.
(2 évesen meg magától hagyta el)
Életem nem volt mellette, mert a mellem volt a cumija. Álandóan rajtam lógott, caak velem, rajtam aludt el. Éjjel képes volt 2 óránként kelni cicizni 1 éves koráig. (Leszoktattam, onnan aludt egész éjjel).
Lányomnak kb 1 hetes korában elkezdtem eröltetni. (Ezért lehet itt sokak szemében máglyán fogok égni). És kb 1-2 hét után tök rá is szokott. Ő a melleimet csak és kizárólag evésre használja, annyi időre míg jól lakik. Cumival altatom, éjjel ha kel is sokszor elég csak a cumi. Ha nappal is nyügös, benyomja a cumir és elvan. 9 hónapos.
Ma már a cici csak éjjel 2x és nappal 1x kell.
Az nem attol van hogy adnak neki cumit.Nekem mindkét gyerekem cumizott,minkettő tudott szopni.Valamelyik rájön a technikàra,valamelyik nem,az majd később fog.Ez ösztön,és minden baba tud szopni.Ha mégsem ,akkor az nem a cumitol van!🤦Ezt mondom!Egy kitalálta a többi meg elhiszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!