Kisfiútól maradt babaruhakelengyéből kislányodra mi az, amit ráadtál, mi az, amit csak otthon, és mi az, amit egyáltalán nem?
Pl. kék rugit adtál rá, otthonra vagy kimenőre? Kisnacit fel lehet turbózni rózsaszín bodyval, de használtál-e pl. kék kocsikabátot vagy kék sapkát?
Kisfiamnak elég sok kisfiús ruhája van, csupa kisfiúktól „örököltük” őket. Mi lesz, ha a kistesó kislány lesz? Kislányra nagyon égő kéket adni? Igyekszem uniszexet venni, amit én veszek, de nagyon nem úgy jön ki a lépés, sok a kék ruha. Kék bodyra pl. adtatok rózsaszín v. fehér rugit?
3 fiú unokatesó után nekünk végre kislány született a családba :)
dögivel örököltünk, csupa kék, barna, zöld holmikat, néhány szürke v narancs is volt benne, de zömmel igaz fiús szinek.
én mindent ráadtam, ami méretben jó volt :)
szerintem 1-2 lányos kiegészítővel teljesen jól fel lehet dobni az öltözéket, pl barna kabáthoz rózsaszín sapi stb...
mindig volt rajta vmi lányos is, ez igaz.
De én úgy gondololom, és ebben a különnemű tesókat nevelő ismerőseim mind egyetértenek, hogy lányra bármi fiúsat rá lehet adni, maim mázli, mert fiúra nem lehet lányosat...
Persze!
Arra figeltem, hogy látható helyen legyen rajta valami csajos is, ne full kék legyen azegész cucc rajta.
De simán rá lehet adni és nem csak otthonra.
Sztem legalábbis
5 hónapos a lányom. Eddig minden fiúktól örökölt holmit ráadtam. Mint ahogy előttem is írták kicsit "csajosítva" egy-egy darabbal.
Bár fullon rózsaszínben is megkérdezték már, hogy kisfiú-e.
Tesóméktól nagyrészt kisfiusakat kaptam.
Mindent elhoztam ami nem sötét zöld volt.
Kékeket rózsaszínnal simán rá lehet adni. Ami nagyon kisfius azt majd csak itthon adom rá.
Mi mondjuk pl a babakocsit narancssárga világos zöld szinben választottuk. a hordozó is világos zöld, mert tesó ha fiu lesz egyszer akkor a rózsaszßinben gázabb.
Nekünk kisfiunk van,13 hónapos,de ha lány lesz a kistesó,akkor rá fogom adni a kék ruhát valamilyen csajos kiegészítővel.Rózsaszín,lila,világos színű sapkával,boleróval stb.
Szerintem egyáltalán nem ciki.
Mi is sok mindent örököltünk és csak fiúktól. Az első 2-3 hónapba adtam rá aztán mindent vissza küldtem, mert jött a nyár és úgy gondoltam inkább legyen csajos. Így vettem neki ruhákat és azóta is.
Így legalább jót is cselekedtünk, tesómmal nekiültünk kiválogatni az ő összes fiú ruháját és amit már ő sem adna rá a következő gyerekére sem és elvittük egy szegény családnak.
Én legutóbb teszveszen vettem lányomnak 8 játszós nadrágot 400 Ft-ért, na ezek fiútól vannak, kékek, barnák, itthonra tényleg jók, hogy egész nap mászik meg ugrabugrál (1 éves). Utcára nem adok rá fiús cuccokat, bár még vadító rózsaszínben is megkérdik, hogy kislány? Jajj. :D
Én a lányomat lánynak öltöztetem, kék holmija nincs, csak ezek a nadrágok fiúsak, meg van egy kék pizsirugija, de abban is olyan fiús, hogy rózsaszín zoknit kap hozzá :D
Amúgy fülbevalós, nagy hajú 1 éves, de fiús ruciban azonnal fiúnak néz ki, s nekem ez nagyon fáj. Így maradunk a lányos ruháknál. :) Fehér, rózsaszín, lila, sárga... Nincs szükre, barna, zöld, kék holmija.
köszi a válaszokat. Igazából valahol mélyen ismét kisfiút szeretnék, de ha babaoltban lányos rugikat látok, majd elolvadok:)
Angol turiban vásárolok neki, ott pedig rendszerint csak a két véglet van: vagy kisfiús, vagy kislányos. Átmenet nincs. Ezért vagyok gondban. De nem csinálok dolgot, még a kékből sem, csak hát kisautós bodyk és rugik is vannak... Zöldet, drappot, barnát simán ráadnék a lányomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!