Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy koraszulott babanak,...

Egy koraszulott babanak, milyen extra dolgokat kell biztositani szules utan?

Figyelt kérdés
Feltehetoleg 2,5 kilo alatt fog szuletni a gyermekem,ezert szeretnek felkeszulni esetleges dolgokra,mi az ami mashogy tortenik az ujszulott ellatasban,eszkozokben? Mar van egy gyermekem, tehat tudom alapjaraton mi szükséges, csak ő kisebb lesz,stb.

2022. jún. 16. 10:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat, igazabol 37 hetes, de sulyra le van maradva kb 2 héttel. 2300 grammra saccoltak. Aztan ezert vagyok kivancsi, nagyjabol megvan minden. Ha holnap nem lesz jo az ultrahangon a meres akkor meginditjak a szulest, mivel mar korhazban vagyok.
2022. jún. 16. 21:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

De ha 37 hetes vagy,akkor nem lesz koraszülött!!

Csak kis súlyú. Nagyon nem mindegy!

2022. jún. 18. 03:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért tényleg sokban hasonlítani fog a helyzet egy koraszülött gondozásához.
2022. jún. 18. 14:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Hasonlítani. Ez a kulcsszó. Nem lesz ugyanaz. Ő egy fejlett baba lesz fejlett tüdővel,egyebek.
2022. jún. 18. 17:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen ezzel tisztaban,vagyok ,hogy ki van fejlodve mindene, de azert kisebb sulyu lesz ,es veszteni is fog ugyis ha megszuletett. Koszonom a valaszokat.
2022. jún. 19. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!